19. kolo
11.01.2014 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 0:0

Bezbranková nuda byla k vidění na Renato Dall'Ara. Boloňa pod novým trenérem Ballardinim nedokázala zvítězit, stejně jako Lazio venku pod Rejou. Konečný výsledek 0:0 pro oba celky nic neřeší.

Boloňa bojuje o záchranu a k tomuto úkolu povalala Davida Ballardiniho. Jeho premiéra nakonec dopadla rozpačitě. Bod s Laziem sice nemusí znít špatně, ale vzhledem k tomu, že Boloňa hrála doma se soupeřem, který venku ještě nevyhrál ,je to málo.

Lazio před týdnem vyhrálo nad Interem 1:0, ale co se do fotbalové krásy týče, vůbec neoslnilo a platilo to i v tomto utkání. V prvním poločase Rejovi svěřenci dokonce ani jednou nevystřelili na branku. Boloňa na tom byla v první pětačtyřicetiminutovce lépe, ve 28. minutě zakončoval na malém vápně Bianchi, ale trefil pouze střed branky a v něm postaveného Berishu, který mezi tyčemi nahradil reprezentanta Marchettiho. Jinak ani Boloňa nebyla směrem dopředu příliš aktivní.

Bohužel ani ve druhém dějství diváky z fotbalové nudy nikdo nevysvobodil. Vlastně až samotný závěrečný hvizd sudího Celiho. Ještě než se tak stalo mohl dvacet minut před koncem rozhodnout kanonýr Miroslav Klose. Německý šutér po parádním centru z malého vápna netrefil branku a této zahozené šance musel litovat. V 83. minutě neuspěl ani se svojí dalekonosnou ranou Koné a diváci se branky prostě nedočkali. Konečná remíza 0:0 pro oba týmy nic neřeší. Boloňa dál zůstává ve velkém sestupovém ohrožení a Lazio se ze středu tabulky nikam neposune, navíc po neděli ho může přeskočit Janov nebo AC Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 / 1:2 ... tip 02

Reagovat
Il Principino

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele