11. kolo
04.11.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Chievo Verona 0:0

Dohrávka 11. kola italské soutěže branku nepřinesla. Boloňa konečnou remízou 0:0 s Chievem nenavázala na předchozí dvě výhry a nadále se potácí v dolních příčkách tabulky. Pro hosty je bod úspěchem, navíc je to teprve třetí utkání, které Fly Donkeys neprohráli.

Boloňa se snad z nejhoršího dostala a po dvou výhrách chtěla naplno bodovat i proti poslednímu Chievu. První šanci si domácí vytvořili až ve 27. minutě, rána Cristalda ale skončila mimo tři tyče. Chievo zle zatopilo před koncem půle, výtečný Curci si se závarem poradil, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Diváci v ochozech stadionu Renata Dall'Arra se ne a ne dočkat první branky v zápase. Proti byl i hlavní sudí, který ponechal dva sporné momenty ve vápně Boloni bez potrestání. Chievo bylo v úvodu druhého dějství nebezpečnějším týmem, Paloschiho na poslední chvíli odzbrojil Khrin.

V 77. minutě museli všichni hostující fanoušci pořádně zatajit dech, neboť se k volnému přímému kopu z velmi dobré vzdálenosti postavil Diamanti. Svojí výtečnou kopací techniku ale nepotvrdil, míč poslal do zdi, a tak se stále hrálo 0:0.

Ani v nastaveném čase, při největší šanci zápasu, se skóre nepohnulo. Bianchi postupoval sám na Puggioniho, ale trefil jen boční síť. Branka tak k vidění nebyla, Boloňa remizovala s Chievem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Cista dvojka typ 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele