35. kolo
26.04.2014 18:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Bologna FC - ACF Fiorentina 0:3

Fiorentina nedovolila žádné překvapení a Boloňu smetla na jejím hřišti 3:0. Svěřencům Vincenza Montelly tak vyšla generálka na finále italského poháru proti Neapoli. Co se týče domácích, ti budou muset v dalších kolech tvrdě bojovat o záchranu.

Utkání se mohlo ubírat zcela jiným směrem, kdyby domácí první velkou šanci zápasu proměnili ve vedoucí gól. Po dobrém centru se pověsil do vzduchu Khrin a jeho hlavičku Neto s vypětím všech sil vyrazil. To byla dobrá příležitost, která později musela mrzet. Na druhé straně měl i Curci co dělat, aby zastavil jemnou teč Iličiče. Curci míč zastavil až na brankové čáře. O několik minut později to zkoušel bez výsledku Borja Valero a ve 23. minutě už se Viola dočkala. Utaženou placírou se prosadil Cuadrado a Fiorentina vedla 1:0. Hosté ještě v prvním poločase navýšili vedení, Iličič dostal na vápně spoustu prostoru, stačil si přehodit míč na silnější nohu a technickou střelou překonal Curciho podruhé - 2:0. Poločas mohl pro Boloňu skončit větší pohromou, ale Curci střelu Borjy Valera lapil.

I tak ale měli domácí ve druhém poločase co dělat, aby se vrátili alespoň do hry o remízu. Nicméně Boloňa byla směrem dopředu neškodná. V ofenzívě se jí vůbec nedařilo a nadále hrozila převážně Fiorentina. V 64. minutě ale přeci jenom mohlo přijít snížení. Ze závaru před Netem ale nakonec nic nebylo. Poslední slovo zápasu měla Fiorentina. Juan Cuadrado si z obrany Boloni udělal "dobrý den" a krásnou akcí a neméně povedenou střelou zvýšil na 3:0.

Boloňa po další porážce opět padá tabulkou a ve zbytku sezony bude mít co dělat, aby se zachránila. Fiorentina si výhrou pojistila čtvrté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele