22. kolo
02.02.2014 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 3:0

Nečekaně tvrdou lekci schytali fotbalisté Neapole, kteří na Atalantě Bergamo prohráli 3:0. Nevyužili tak možnost pojistit si třetí místo, neboť už v sobotu ztratila všechny body i Fiorentina. Dvěma góly se blýskl German Denis.

První poločas toho z fotbalového hlediska příliš nenabídl. Bylo k vidění vyrovnané utkání a nejzajímavějším okamžikem tak bylo střídání zraněného Yepese. Zkušený obránce musel kvůli zranění hlavy odstoupit a na jeho místo vyběhl Lucchini. Do šaten se šlo tedy za bezbrankového stavu a bylo jasné, že zejména Neapol bude chtít s výsledkem něco udělat.

Hned po změně stran ale zmrazil hostující fanoušky German Denis. Jeho pokus ze střední vzdálenosti skončil za Reinovo zády, přičemž někdejší brankář Liverpoolu nemůže mít čisté svědomí. První branka šla jasně na jeho vrub - 1:0 pro Atalantu. Za chvíli mohlo být ještě hůře, ale Bonaventura si vylámal zuby na pozorném Reinovi. Na druhé straně chyběl kousek, aby Mertens vyrovnal, míč ale nezasáhl a udeřit tak mělo na opačné straně.

V 64. minutě totiž obrana Neapole totálně propadla. Nejprve Denis zblízka napálil jen jednoho z hostí, ale rázem se k němu dostal opět balón (Neapoli nezafungoval ofsajd systém) a tentokrát už byl úspěšný - 2:0 pro Atalantu. Neapol byla rázem vevelmi obtížné situaci. Na Atleti Azzurri prohrávala o dvě branky. Jen o šest minut později navíc Benítézovo svěřenci předvedli další kiks v obraně a Maximiliano Moralez vsítil už třetí gól. To už bylo na Benítéze a spol. příliš. Hosté už po třetí brance rezignovali a z Bergama si odvážejí nečekaně vysokou porážku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
hradec

Atalanta Bergamo 0:2 SSC Neapol

Reagovat
mastakillah

0:2 ( Mertens, Jorginho)

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tipujete koukam....PARADNE....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele