37. kolo
11.05.2014 12:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - AC Milán 2:1

AC Milán veze z Bergama porážku 2:1 navzdory tomu, že v utkání vedl a pokud Turín nebo Parma získají tři body, bude AC po dlouhých letech v Evropě chybět. Utkání rozhodl až v šesté minutě nastavení fantastickou střelou Brienza.

Rossoneri neztratili Evropskou ligu v tomto utkání, nýbrž mnohem dříve. Každopádně cíl získat šest bodů ze dvou utkání se nepovedlo naplnit. První poločas nabídl vyrovnanou partii, více šancí měla překvapivě Atalanta, ale Amelia v brance AC zůstal nepřekonán. V útoku AC byl samozřejmě vidět Mario Balotelli, který se zejména před koncem poločasu staral o velký rozruch. Po jedné z jeho standardních situací orazítkoval břevno!

Branky na bouřlivém Atleti Azzurri D'Italia začaly padat až ve druhém dějství. Ve 49. minutě ještě hlavičkoval mimo Kaká, ale o chvíli později ve snaze zachytit Muntariho přihrávku na Balotelliho si vstřelil vlastní gól Bellini - 1:0 pro AC Milán. Rossoneri pak kontrolovali hru, ale v 65. minutě nešťastně přišlápl Constant Carmonu a sudí odpískal pokutový kop. Constant faulovat určitě nechtěl, ke kontaktu ale došlo a i takové penalty se pískají. German Denis pak poslal míč v pohodě k tyči a začínalo se odznova - 1:1.

Na hřišti se také začalo jiskřit, zejména Méxésovi tekly nervy. Bouřlivé bylo i prostředí a k vidění byli i rasistické výjevy publika, kdy Constanta zasypali banány. Milán se snažil rozhodnout utkání ve svůj prospěch a cpal se do ofenzívy. Těsně před koncem byl znovu viděl Balotelli, ale jeho další rána orazítkovala tyč. Bylo to už podruhé v zápase! AC potřebovalo vyhrát, ale i konečná remíza by jim dala ve hře o EL více šancí. Vše se ale fanouškům AC rozpadlo v šesté minutě nastavení. Brienza z dálky vymetl šibenici a Amelia byl absolutně bez šance. Brienza to trefil naprosto dokonale a Bergamu zařídil vítězství 2:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta momentalne bez formy, no tip 2:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele