19. kolo
11.01.2014 18:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - Parma FC 0:3

Jak Livorno utkání začalo, tak ho také dokončilo. Hostující Ducali se na Armando Picci dostali velmi brzo do vedení a v závěru své vedení stvrdili dvěma brankami. Dva zásahy si připsal Amauri, ale vše odstartoval Palladino.

Livorno, krčící se na předposlední pozici potřebovalo zabrat, ale začátek utkání s Parmou mu hrubě nevyšlo. Hostům stačily pouhé dvě minuty na to, aby šli do vedení. Centr zprava nasměroval mezi tři tyče povedenou volejí Raffaele Palladino a Bardi byl zcela bez šance - 1:0. Parmě rychlá trefa velmi pomohla a Livorno se muselo nadále bránit. Domácí navíc potkala ve 24. minutě další nepříjemnost, hřiště musel opustit Biagianti, kterého nahradil Siligardi. Domácí postupně hru vyrovnali a před koncem prvního poločasu nebezpečně zahrozili. Mirante střelecký pokus zlikvidoval a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro Ducali.

Druhé dějství začalo úplně jinak než to první. Livorno přešlo do ofenzívy a Siligardiho ránu musel krotit pozorný Mirante. Po hodině hry měl asi největší příležitost na vyrovnání Piccini. Jeho hlavu, stejně jako předchozí pokusy domácích, zlikvidoval Mirante. Livornu se nedařilo srovnat a čas ubíhal. Ani Parma si nemohla být ničim jista, hubené vedení bylo velmi ošemetné a Livorno mohlo kdykoliv udeřit.

Sedm minut před koncem utkání se zaskvěl také brankář Bardi, který si poradil Gobbiho tvrdou ránou. Jeho spoluhráči mu ale moc nepomohli, o další čtyři minuty nechali zakončovat nejprve Palettu a poté i nadvakrát Amauriho, jenž vstřelil druhý a pro utkání nakonec zásadní gól. V nastaveném čase se ještě projevila frustrace z výsledku a po Emersonově faulu nařídil sudí pokutový kop. Amauri byl i tentokrát úspěšný. Ducali nasázeli Livornu celkem tři branky a z Armanda Picci si odvážejí stejný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 presny vysledek kurz 6.20

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze sem vsadil neprohru parmy 300 liber doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele