13. kolo
24.11.2013 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - Juventus FC 0:2

Stará dáma dle předpokladů vyhrála v Livornu a využila tak možnost, posunout se do čela před AS Řím, který má ale dohrávku k dobru. I tak si Bianconeri minimálně pojistili druhé místo, navíc zvýšili náskok před třetí Neapolí.

Juventus byl proti nováčkovi Serie A jasným favoritem a tuto roli do puntíku naplnil. Conteho svěřenci od první minuty dominovali, nicméně první šanci si proti pozorné obraně soupeře připsali až ve 22. minutě. To se snesl míč na hlavu Llorenteho a španělský útočník přestřelil. O několik minut později zkoušel střelecké štěstí Pogba, ale Bardi dobře zasáhl. Brankář hostí vynikl i při šanci Asamoaha, kterou rovněž zlikvidoval pohotovým zákrokem.

Livorno nemohlo tlaku Juventusu čelit celých devadesát minut a Stará dáma se poprvé prosadila po hodině hry, kdy Pogbovu přihrávku poslal z voleje za Bardiho záda Llorente - 1:0 pro Juventus.

Hostům vedoucí branka výrazně pomohla. Z borců Juve opadl tlak a následně se na Bardiho branku řítila další pohroma. Llorente připravil gólovku pro Téveze, jenž zvýšil na 2:0. Juventus měl i další šance, ale k další změně skóre už nedošlo. Po výhře v Livornu jde Juve minimálně na 24 hodin do vedení celé Serie A.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 tevez,vidal,pogba

Reagovat
Airus

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo o nejakem odkazu na sledovani italskeho A poslete odkaz dik

Reagovat
Airus

Nando

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáš!

Reagovat
smazaný uživatel

Airusa jak to funguje stahl jsem to ale nejde to v polstine nebo tammusi bejt jinej jazyk porad blize dik

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mi to tam hazi nejake reklamy no sem tam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele