25. kolo
23.02.2014 12:30 CET
2 : 3
(0:3)

Reportáž

AS Livorno - Hellas Verona 2:3

Nedělní várku zápasů Serie A odstartoval duel mezi Livornem a Hellasem Verona krátce po poledni a diváci, kteří sledovali tuto bitvu, si nemohli stěžovat. Hellas vedl po prvním poločase už o tři branky, ale domácí se v závěru dostali zpět do hry a sahali po bodu. Hellas vítězství 3:2 ubránil a nadále drží kontakt s evropskými poháry.

Poprvé se zavlnila síť po patnácti minutách, Toni vstřelil branku, která ale nebyla uznána, neboť ještě před tím zahrál jeden z hostí rukou. Za chvíli byl v akci znovu Toni a Bardi musel po jeho tvrdé ráně zasahovat. Hellas byl lepší a ve 33. minutě se zaslouženě ujal vedení. Jankovič odcentroval a Luca Toni pohybem zmátl soupeře, míč sice nezasáhl, ale ten i tak skončil za zády překvapeného Bardiho - 1:0 pro Hellas. Hosté svého soupeře nadále nešetřili a ještě do konce prvního poločasu několikrát navýšili vedení. Toni poslal přesný centr na nohu Romula, který prostřelil livornského brankáře podruhé a za chvíli Iturbe přihrál před prázdnou branku Tonimu, který neměl žádné problémy skórovat.

Hellas vedl po půli 3:0 a měl nakročeno k jasnému vítězství. Nutno podotknout, že Livorno v první polovině zápasu nepředvedlo vůbec nic. Po změně stran bylo cílem domácích co nejrychleji vstřelit kontaktní branku a to se málem podařilo Emegharovi, který ale přestřelil branku.

Na druhé straně Hellas rozhodně nehrál žádnýho "udržováka" a i nadále ohrožoval Bardiho branku. Iturbe střílel těsně vedle a Toniho rána skončila na Bardim. Veronští měli zápas plně pod kontrolou, ale nakonec se jako blesk z čistého nebe urodila kontaktní branka Livorna. Paulinho na hranici vápna přesně vystřelil k tyči a snížil na rozdíl dvou branek. Neuběhla ani minuta a rozdíl už byl jen jednogólový! Greco předvedl krásný obstřel a Rafael neměl nejmenší nárok. Hellas se musel strachovat o výsledek, hlavní sudí nastavil šest minut, ale Livorno během nich už srovnat nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
hradec

AS Livorno 1:3 Hellas Verona

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele