8. kolo
20.10.2013 15:00 CET
4 : 2
(0:2)

Reportáž

ACF Fiorentina - Juventus FC 4:2

Neuvěřitelný zápas se odehrál na Artemio Franchi, kde diváci viděli šest branek. Fiorentina hostila Juventus a po prvním poločase prohrávala o dva góly. Jenomže ve druhém poločase předvedli Montellovi svěřenci heroický výkon a čtyřmi brankami skóre otočili.

Co se týče odpolední várky zápasů, byl ten mezi Violou a Starou dámou divácky nejatraktivnější a nakonec nezklamal. Utkání sice mělo pomalejší rozjezd, neboť oba celky hrály opatrně, ale taktická bitva bez šancí trvala jen do první branky. Poprvé se na Artemio Franchi měnilo skóre ve 37. minutě, kdy se ve vápně skácel po kontaktu s Rodriguézem Tévez a sudí nařídil pokutový kop. Sám postižený Argentinec se postavil k penaltovému puntíku a střelou do černého zajistil Juventusu vedení - 0:1.

O tři minuty později bylo s Fiorentinou ještě hůře. Domácí obrana hrubě zachybovala a Paul Pogba měl snadnou úlohu - 0:2. Juventus vyhrál první půli a šlágr kola měl fantasticky rozehrán.

Navíc také začátek druhého poločasu patřil Staré dámě a kdyby by se jí podařilo vstřelit třetí branku, nejspíše by bylo po zápase. Jenomže kdyby je kdyby. Marchisio obloučkem Neta nepřekonal, stejně jako na něj nedokázal vyzrát z volného přímého kopu Andrea Pirlo.

A tak přišla 65. minuta a další penalta, tentokrát na straně domácích. Asamoah fauloval Fernandeze a nařízenou penaltu proměnil Giuseppe Rossi - 2:1. Viola rázem ožila a od 76. minuty během čtyř minuty uštědřila fanouškům Juventusu pořádný šok. Rossiho povedená rána skončila za Buffonem, stejně jako povedený obstřel Joaquina. Fiorentina otočila skóre a navrch přidala ještě jednu branku na 4:2. Cuadrado parádně prostrčil míč na Rossiho a šikovný útočník vstřelil svojí třetí branku.

Juventus se z tohoto náporu nevzpamatoval a po dlouhé době ztratil takto skvěle rozehrané utkání. Stará dáma se ale musí dát honem rychle do pořádku, neboť v týdnu sehraje důležité utkání s Realem Madrid.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Rossi - 2x Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

ANI SEBASTIAN HOVINKO JIM NEPOMOHL!

Reagovat
zde73

co delali ku.va po pauze?!se posrali ci co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale Juve je oproti minule sezone poloviční....

Reagovat
smazaný uživatel

To si delaji prdel juve sakra co to to nebylo vplanu snad zaberou toto si nechat je husty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele