1. kolo
26.08.2013 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - Calcio Catania 2:1

Fiorentina naplnila výsledkové očekávání a doma porazila Catanii 2:1. Hosté zejména v prvním poločase hodně kousali, ale Viola předvedla, že má velkou kvalitu. O vítěznou trefu se postaral David Pizarro.

Zápas se pro Violu ale nemusel vůbec dobře vyvíjet. Po zaváhání v defenzívě mohl vstřelit úvodní trefu Tachtsidis, jenže z dobré pozice přestřelil branku! Poté útočili domácí a hned se mohli radovat z trefy do černého. Rychlý brejk zakončil Giuseppe Rossi - 1:0 pro Fiorentinu. Catania mohla okamžitě odpovědět, pohlednou akci zakončoval hlavičkou Spolli, ovšem nepřesně. Nicméně Elefantini pokračovali v ofenzívě a ve 22. minutě byli odměněni vyrovnávací brankou. Leto našel ve vápně Barrientose, který překonal Neta - 1:1.

Remízový stav ale dlouho nevydržel. Za pouhých šest minut si vzala Fiorentina vedení zpátky. Valero přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Davida Pizarra a ten neodmítl - 2:1 pro Fiorentinu. Ještě do konce prvního poločasu viděli diváci spoustu šancí. Bergessio mířil vedle a Gómeze vychytal Andujar. Mario Gómez si vybral ještě jednu slabší chvilku, když netrefil prázdnou branku, nýbrž pouze orazítkoval tyč!

Největší letní posila Gómez se neprosadila ani ve druhém poločase, byť šance k tomu měla. Catania se sice snažila s výsledkem něco udělat, ale domácí je už do žádné větší šance nepustili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 - SuperMario bude řádit.

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na Maria těším jak fialky potáhne

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Reagovat
hradec

ACF Fiorentina 4:0 Calcio Catania Mario a Viola je perfektní spojení.

Reagovat
klokan.paul

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Gomez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele