26. kolo
25.02.2013 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadio Friuli se branky nedočkalo

Udinese sice chtělo překvapit a favorita z Neapole porazit, ale nakonec se body jen dělily. Ani jeden z týmů nebyl schopen skórovat, zároveň však neinkasoval...

Ani jednomu z týmů se nedaří, to je více než jasné. Neapol prohrála s Plzní v Evropské lize, Udinese má formu přinejmenším rozpačitou. Dnes se chtěly Zebry ukázat, to jim ale nevyšlo. Na druhou stranu, jejich obrana zastavila jindy produktivní Mazzarriho útok a ze zápasu si odnáší bod.

Již ve třetí minutě se pokoušel zakončit domácí kapitán Antonio Di Natale, ale branku De Sanctise minul. Cavanimu se nevedlo lépe a také on se nedokázal prosadit. Brankář Daniele Padelli o minutu později jen bezmocně pozoroval, jak se míč snáší před jeho výsostné vody a jak jej ani jeden z útočících hráčů hostí nedokáže zasáhnout.

Do samostatného úniku se dostal Antonio Di Natale, ale po jedenácti minutách se mu zakončení vůbec nepovedlo a fanoušci hostujících Partenopei si mohli oddechnout. První velkou starost pro trenéra Guidolina znamenala ztráta obránce Mehdiho Benatii, který se zranil a musel být nahrazen Thomasem Heurtauxem.

Deset minut před koncem první půle se do zakončení dostal Slovák Marek Hamšík, který si počkal na centr spoluhráče Pabla Armera. Jeho vybídku ale nakonec nevyužil a pálil mimo. Na druhé straně se pokoušel prosadit Cavani, ale obrana Zeber mu míč včas sebrala. Tím první poločas skončil, sudí Damato neměl příliš důvodů k většímu počtu nastavených minut.

Chvíli po začátku druhého dějství rána vůbec nesedla mladíkovi Pereyrovi, který míč napálil úplně mimo. Padelliho se rozhodli zaměstnat Hamšík s Insignem, ale jejich snaha nevedla k úspěchu. Mazzarri to s útokem na Scudetto myslí opravdu vážně, proto Inlera nahradil Panděvem. Radost mu chtěl udělat obránce Pablo Armero, jehož průnik ale skončil přesně před pokutovým územím Udinese.

Kromě střídání kapitána Di Nataleho a na druhé straně Cannavara se ale ani jeden z týmů k ničemu plodnému propracovat nedokázal, takže utkání po nastaveném čase skončilo bez branek. Výsledná remíza nepomáhá ani jednomu z celků, i když Neapol by vzhledem k očekávanému boji o titul tři body rozhodně brala.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1.......

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Remízu si tipnul jako jedinej správně, že to ale bude až taková nuda to už ne,

Reagovat
hradec

Udinese 2:3 Neapol

Reagovat
mastakillah

Tohle musíme nutně zvládnout, ať už kvůli bodům nebo kvůli psychice. Pokud získáme tři body, tak si věřím i na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

ty si verit muzes jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
hradec

ty si verit muzes jak chces

Reagovat
Pharrell

Ta Neapol už 4.zápas v řadě nedala ani gól že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmalo by mě co se stalo s tím Neapolem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele