2. kolo
02.09.2012 18:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Stará dáma zničila Udinese!

Hosté z Turína opět úřadovali a tentokrát se bylo opravdu nač dívat. Bouřlivé emoce, vypjaté momenty a pět branek. Navíc se konečně probudil Sebastian Giovinco, autor dvou gólů.

A opět se bude mluvit o tom, jak rozhodčí přivírají oči v zápasech Bianconeri, jak jim pomáhají a zvýhodňují. Dnes to bude především kvůli kartě pro brankáře Brkiče, kterého poslal sudí Valeri pod sprchy již po dvanácti minutách. Nabízí se otázka, kdy takové pranýřování týmu skončí. Juventus prochází složitým obdobím, dnešní zápas ale jasně ukázal, že vyhrát umí hosté i bez pomoci rozhodčích.

Z první vážnější akce se hned zrodil osudový moment utkání. Andrea Pirlo skvělým pasem za obranu našel volného Giovinca, který se řítil na Brkičovu bránu. A právě gólman Udinese byl tím, kdo podle názoru Valeriho fauloval pronikajícího útočníka. Proč se sudí rozhodl kromě penalty ještě gólmana vyloučit, to není zcela jasné. Každopádně stalo se, k penaltě se postavil Vidal, do brány Udinese náhradní brankář Daniele Padelli. Úspěšnější byl chilský záložník - 1:0 pro hosty.

Tato gólová situace zdravě povzbudila Juventus k větší aktivitě a držení míče. Padelli musel chvíli na to řešit pokus Mirka Vučiniče, který byl v úvodu také velmi aktivní. To prokázal zejména v nastaveném čase prvního poločasu, kdy navýšil skóre svého týmu. Proti bývalým spoluhráčům hrající Kwadwo Asamoah našel Vučiniče skvělou nahrávkou a černohorský zabiják pojistil vedení Bianconeri.

Také ve druhém poločase byli aktivnější hosté. Krátce po jeho začátku si pohrál s dvoučlennou statickou zdí Sebastian "Formica Atomica" Giovinco a pálil nad bránu. To si ale vynahradil o chvíli později, kdy dorážel střelu Marchisia - 3:0 pro hosty.

Když už si otevřel účet, rozhodl se ho rozšířit o další položku. Geniální Pirlo skvěle našel maličký expres a ten už míč do sítě bezpečně dovezl.

Tím ale gólové hody nekončily. Udinese neprožívá právě ideální chvíle. Po vyřazení z Ligy mistrů a odchodu některých klíčových hráčů to nevypadá dobře ani v Serii A. Částečnou kompenzaci si pro fanoušky nachystal nově příchozí Andrea Lazzari, který snížil hrozivě vypadající skóre. Nicméně, na faktu, že Juventus rozdílem třídy jeho tým porazil, na tom už nic nemění. Bianconeri jsou zatím první, Udinese klesá na šestnácté místo.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Merda Udinese

Forza Juve !!! Budem tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov uz je v Jventus tak ze 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena 0:2 Berbatov nabidku odmitl zustava v Anglie ve Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Forza JUVE !!! Hlavně kluci vyhrajte, je jedno kolik to bude... A já osobně tipuji, že Bendtner bude nejlepší střelec Juve v lize...Ale to nemění nic na tom, že jsem čekal také větší hvězdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bude Vučinić

tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3... Asamoah?

Reagovat
smazaný uživatel

juve neprohraje zkusim tip 1:2 oba da Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Náááádherný výkon od Juve

Reagovat
smazaný uživatel

az na ten polo vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim tomu, proč se tu píše "hlavně už se konečně probudil autor dvou gólů Sebastian Giovinco" , když se hrá druhý zápas SA..

Reagovat
smazaný uživatel

asi moc mista na "papire"

ale celkove dobrej report, byl sem tam, takze muzu potvrdit..

Reagovat
smazaný uživatel

..mozna az na velmi aktivniho Vucinice, ani v uvodu, ani nikdy potom. Ten borec se dneska nudil nebo chtel sportovne vykompenzovat chbejiciho hrace Udine. Jeden sprint a pak 5 minut chuze. Pro ten gol si taky opravdu prisel (nepribehl), obrance to jaksi minul a on se octnul s micem na noze nekde na vapne. Ale dokud mu to pujde aspon takhle, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zde je sestřih:

http://videa.hu/videok/sport/udinese-vs-juventus-14-highlights-fT3HaKCMJpgdaqd6

...a docela by mě teda zajímalo co tak hrozného tam rozhodčí v té 12. minutě viděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele