29. kolo
17.03.2013 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - SS Lazio 1:0

Lazio Řím nezvládlo další zápas a tentokrát podlehlo Turínu na jeho hřišti 0:1. Pro Biancocelesti je to citelná ztráta, neboť se jim vzdalují Evropské poháry. Jedinou branku utkání vstřelil Jonathas.

Zápas se pro hosty vyvíjel hodně něšťastně. Brzkou Gonzalezovu šanci zastavila tyčka a jen o pár minut později naprosto zbytečně oslabil svůj tým Ciani, který po dohadováním se s rozhodčím uviděl druhou žlutou kartu. Lazio tak muselo už od 15. minuty hrát v početní nevýhodě.

Turínští věděli, že mají výhodu na své straně a hráli trpělivě. Po půlhodině hry se řítil do šance Barreto, ale naštěstí pro Lazio mu vypíchl míč Gonzalez.

Lazio se i v deseti dobře bránilo a šancí příliš nepřibývalo. V 50. minutě se objevil před Marchettim Santana, ale hostující brankář si s jeho pokusem poradil. Čas pomalu a jistě ubýval a Granatě se stále nedařilo vstřelit rozdílový gól. Nakonec se to Venturovým svěřencům podařilo devět minut před koncem. Cerciho přízemně zahraný rohový kop našel Jonathase, který z první překonal Marchettiho - 1:0 pro FC Turín.

Jonathas mohl přidat ještě druhý gól, jenže netrefil branku. Turín doma porazil Lazio 1:0, čímž mu hodně zkomplikoval účast v evropských pohárech pro příští rok.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Kozák v základu

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz uz hraje tu ligu, tak neda ani gola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele