7. kolo
07.10.2012 20:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

SSC Neapol - Udinese Calcio 2:1

Fotbalisté Neapole nenechají Juventus vydechnout. Ve večerním duelu s Udinese zvítězili 2:1 a nadále zůstávají bez porážky. Na stadionu San Paolo se hrál dobrý fotbal se spoustou šancí, vítěznou branku měl na svědomí makedonský forvard Goran Panděv.

První šance si vytvořila domácí Neapol, do koncovky se dostal Marek Hamšík a Brkič byl na místě. Stejný souboj se o chvíli později opakoval, Hamšíkovu dělovku Brkič znovu likvidoval. Udine hrálo rovněž dobře a zápas se hrál ve velmi vysokém tempu. Nicméně s další šanci přispěchali opět domácí, ale ani zblízka hlavičkující Cavani na Brkiče nevyzrál. Neapol se dočkala první branky po půlhodině hry a zaradoval se v úvodu neúspěšný Marek Hamšík! Slovenský reprezentant se štěstím těžil z Cavaniho přihrávku, Brkiče propálil jen taktak - 1:0 pro Neapol. Ve 43. minutě mohl zvýšit Panděv, ale před brankou mu k zakončení scházel krok! A tak udeřilo na druhé straně.

Rychlý protiútok dovedl do zdárného konce Giampaolo Pinzi a výsledek se zdál být po prvním poločase nerozhodný 1:1. Jenže tomu tak nebylo. Ještě v nastaveném čase vrátil vedení na stranu Neapole Goran Panděv, který povedenou přízemní střelou překonal Brkiče - 2:1 pro Neapol.

Ve druhém poločase mělo hostující Udine hned několik zajímavých šancí na vyrovnání. Především po nešťastném zásahu Maggia zachránilo Neapol břevno! V 77. minutě mohlo být o výsledku rozhodnuto, ale Hamšíkova tvrdá rána zamířila těsně vedle tyče.

Už v 90. minutě postupoval sám na Brkiče Edinson Cavani. Uruguayský útočník se v těchto situacích obvykle nemýlí, jenže tentokrát neuspěl. Vzápětí mohlo Udine srovnat. Parádní střela Faraoniho skončila těsně vedle. Hlavní sudí ještě nastavil pět minut, ale v nich už se nic podstatného nestalo. Neapol i tentokrát zvítězila a společně s Juventusem je stále bez porážky.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
olis

po prehe musi prist vyhra, toto setrenie sil sa musi ukazat ako dobra vec lebo ak sa prehra bolo to zbytocne, tipujem 3:1

Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ebola SVK

Marek ....a teraz po jednom do Lotyšskej a gréckej sieti

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/film-animacio/napudi21hig-6J0n42KNFJSOHlO3

Marek Hamšík by letos mohl vyhrát titul ,,držka roku"...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele