11. kolo
04.11.2012 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SSC Neapol - Turín FC 1:1

Z čela tabulky zaváhali vedle Juventusu a Lazia také fotbalisté Neapole. Azzurri sice doma dlouho vedli, ale nakonec s Turínem pouze remizovali 1:1, v nastaveném čase se o to postaral Sansone. Neapol vedla už po první půli, ve které se prosadil Cavani.

Neapol v minulém kole podlehla Atalantě a v tomto utkání si chtěla rozhodně spravit chuť. Svěřenci Waltera Mazzarri také vstoupili do utkání dobře a nad Turínem vedli už po prvních šesti minutách. Střelu Marka Hamšíka nedokázal brankář Gillet odklidit do bezpečí, míč pouze vyrazil a Edinson Cavani dorážkou poslal Neapol do vedení - 1:0 pro domácí.

Pro diváky, kteří si našli na stadion San Paola cestu, to bylo v prvním poločase vše. Turín krom rychlé branky působil velmi jistě a Neapol to rozhodně neměla jednoduché.

A to ani po změně stran. Turínská defenzíva dokázala udržet hvězdy Neapol na uzdě a až do samotného konce byli hosté vyrovnaným soupeřem. Nováček soutěže měl také velkou dávku štěstí, zejména v 85. minutě, kdy ve velké šanci orazítkoval tyč Marek Hamšík.

To nakonec Neapol stálo body, neboť přišel nastavený čas a obrovská chyba Aronicy. Gianluca Sansone jeho malou domů vystihl a nemilosrdně ztrestal! Domácí tak opět nevyhráli a první i druhé místo se jim vzdaluje.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
olis

Pravdepodobné zostavy na dnesny zápas Neapol - Torino: http://img39.imageshack.us/img39/9537/tuttosport04112012.jpg

Do hry sa vracia Cavani no a snad sa vrati vo velko štýle, za hattrick by som sa nehneval , jeho navrat ale urcite bude aj pre ostatnych hracov velka psychicka vzpruha + domace prostredie takisto. Trochu sa ale obavam co predvedie obrana, Dzemaili je sice dobry hrac ale nie kazdy zapas sa mu podari, a Dossenovi uz neverim vobec v poslednom zapase zase nula bodov, uz sa mu ani nechce behat za loptou ked mu to nedaju presne na nohu

Teraz ked Inter porazil Juventus sa boj o titul trocha viac otvoril a 3 body dnes by nam strasne pomohli takze ocakavam prevahu ale hlavne 3 body.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

uz zacina:)

Reagovat
smazaný uživatel

ten hatrick:-P

Reagovat
smazaný uživatel

a kraasne to zakoncili... A TIKET V PICI

Reagovat
olis

no kua Aronica hodinovu vypodev mu dat ! ako sa taketo moze stat na takejto urovni ????? nema tam co hladat, a presne ako som pisal ta Hamsikova cista sanca nas stala dva body jemu by som mesacny plat strhol, este aj ta hra nevypadala dobre mohli sme hadam aj prehrat to by ma menej nasralo jak takyto sprosty zbytocny gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele