29. kolo
17.03.2013 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 3:2

Pěkné utkání bylo k vidění na stadionu San Paolo, kde Neapol porazila Atalantu Bergamo divokým výsledkem 3:2. Neapol v zápase vždy vedla a utkání nakonec dovedla do vítězného konce.

Diváci se rozhodně nenudili a už ve třetí minutě utkání byli svědky pokutového kopu. V pokutovém území se skácel Zuňiga a nařízenou penaltu proměnil Edinson Cavani - 1:0 pro Neapol. O několik minut později to mohlo být 2:0, ovšem Panděvova prudká rána zamířila nad. Azzurri byli lepším týmem a na branku Consigliho se valil jeden útok za druhým. Zuňiga krásným centrem našel Hamšíka, který branku přestřelil. Atalanta toho v prvním poločase moc neukázala, přesto dokázala ve 31. minutě vyrovnat. Denis se vyhnul ofsajdové pasti a po jeho tlaku si vstřelil vlastní gól obránce Paolo Cannavaro - 1:1. Atalanta mohla dokonce otočit, ale Carmona napálil břevno! Smůlu měla před koncem poločasu i Neapol. Hamšíkovu tvrdou ránu ale nadvakrát kontroloval Consigli.

Dobrý fotbal po změně stran pokračoval. Nejprve zazdil tutovku Panděv a o chvíli později záchránil hosty Denis. V 58. minutě vytáhl další skvělý zákrok Consigli a skóre tak zůstávalo stále nerozhodné 1:1.

Neapol vstřelila druhou branku pět minut po hodině hry. Cavani se obtočil s míčem a přesnou ranou zvýšil na 2:1. Za chvíli mohli domácí přidat třetí gól, ale Cavaniho ránu Consigli zneškodnil. Azzurri spálili další šanci a byli za to potrestáni. German Denis předvedl krásnou akci, kterou sám zakončil - 2:2. Jenže radost Atalanty z vyrovnání dlouho netrvala. Devět minut před koncem zápasu našel Armero Panděva a makedonský útočník vstřelil rozhodující gól. Další branka už nepadla. V nastaveném čase byl vyloučen na tribunu kouč Mazzarri, ale o vítězství už Neapol nepřišla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele