24. kolo
09.02.2013 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Šlágr kola v Římě skončil remízou!

Domácí Lazio se v bitvě o Ligu mistrů rozešlo s Neapolí smírně. Přestože Biancocelesti dlouho vedli díky trefě Floccariho, tři minuty před koncem jim vzal tříbodovou příchuť Hugo Campagnaro. Díky jeho trefě Neapol nejede domů poražena a dál pronásleduje první Juventus.

Neapol chtěla navázat na úspěch proti Catanii, kterou porazila 2:0. Příprava na důležité klání s římským klubem tedy vyšla na jedničku. To Laziu se v minulém kole vůbec nedařilo, když prohrálo o gól s Janovem. Navíc se v následujících týdnech bude muset obejít bez zraněného kanonýra Kloseho.

Brazilský navrátilec Hernanes upozornil již ve druhé minutě brankáře De Sanctise, že utkání začalo a že domácí rozhodně nebudou ztrácet čas. Po deseti minutách jeho hrozba přešla v činy, když se Lazio dostalo do vedení. Rychlík Konko si načasoval centr na Floccariho přesně, italský ostrostřelec zpracoval míč a přesně zakončil. Tím si řekl o důvěru a Kloseho místo. Vedoucí gól potěšil i náhradníka a novou posilu Louise Sahu.

S rychlou odpovědí přispěchal Panděv, jeho projektil ale mířil mimo bránu. Floccari se dnes opravdu činil, jeho další ránu zastavila tyč! Brankovou konstrukci za zády Federica Marchettiho ale orazítkoval také hostující šutér Edinson Cavani. Po příchodu z šaten se na trávník ale vrátila daleko aktivnější Neapol, která s domácím týmem začala hrát více než otevřenou partii.

Po hodině hry si vzal míč pod patronát švýcarský reprezentant Inler a jak je jeho dobrým zvykem, napřáhl k dalekonosné ráně. Ta sice protivníka vystrašila, ale mezi třemi tyčemi neskončila. Dobrým náběhem se prezentoval například Juan Zuniga, ale když už se odhodlal ke střele, upadl a z akce sešlo. Své fanoušky poté trochu vystrašil stoper Cannavaro, ale jeho nepovedenou kličku Cana nepotrestal. A to ho brzy mrzelo. Po Inlerově ráně do břevna se totiž hosté dočkali - na rohový kop si naběhl obránce Hugo Campagnaro a potrestal laxní přístup domácích hráčů - 1:1.

Festival nastřelených konstrukcí završil pár minut před koncem utkání dřívější hrdina Floccari, který hlavou trefil břevno. Přes jeho snahu si tedy oba celky body dělí. V tabulce to neznamená větší změnu, Lazio je stále třetí a Neapol se opět drží za Juventusem.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neapol bude pokračovať vo forme 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mastakillah

Zlomovej zápas, tohle musíme bezpodmínečně zvládnout!!

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xxel60_lazio-1-1-napoli-highlights_sport?start=1#.URxhah3xnD4

Tak tohle Lazio pěkně pos*alo...přišel jsem tímhle zápasem o docela pěknou výhru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele