22. kolo
26.01.2013 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Chievo Verona 0:1

Domácí prokletí Lazia na Stadio Olimpico proti Chievu pokračuje. Třetí tým soutěže doma nedokázal porazit Chievo necelých deset let a nepodařilo se to ani nyní. Fly Donkeys zvítězili v italské metropoli 1:0 díky brance Alberta Paloschiho a odmítli tak domácím využít překvapivě další ztráty Juventusu.

V utkání, ve kterém bylo Lazio i přes všechny statistiky favoritem, mohlo dojít na konfrontaci českých hráčů. Na jedné straně se v průběhu zápasu dostal do hry Libor Kozák, na straně druhé rovněž v průběhu Kamil Vacek.

Úvodní minuty patřili domácím, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách, ovšem první vážnější šanci si připsalo Chievo. Alberto Paloschi, pozdější hrdina, z půlky vypálil a málem překvapil brankáře Marchettiho. Ten ve snaze zabránit brance se zachytil sítě a celou jí strhl. Kuriózní okamžik utkání. Nicméně pořadatelé síť znovu nasadili a mohlo se pokračovat. Ve 29. minutě muselo Chievo poprvé střídat, ze hřiště odešel zraněný Sardo a do hry se podíval bývalý český reprezentant Kamil Vacek. Bohužel pro diváky se nic dalšího v prvním poločase neudálo. Chievo se začalo čím dál více bránit a přes úpornou defenzívu hostí se Lazio těžko dostávalo.

Ve druhém poločase došlo k prolomení bezbrankového stavu a postarali se o to překvapivě hosté. V 61. minutě nastřelil břevno Jokič a Alberto Paloschi z dorážky poslal Chievo překvapivě do vedení - 0:1. Laziem evidentně obdržená branka otřásla, domácí se sice snažili o vyrovnání ale Chievo velmi dobře a nutno podotknout úspěšně bránilo.

Lazio nakonec na obranu Fly Donkeys nenašlo recept a jeho prokletí na domácím stadionu proti Chievu pokračuje. Žlutomodří vyhráli na Stadio Olimpico nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Toto Petkovićovi nevyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele