30. kolo
30.03.2013 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Calcio Catania 2:1

Lazio doma porazilo Catanii 2:1, ale výsledek se z jeho pohledu nerodil vůbec lehce. Svěřenci Vladimira Petkoviče ve druhém poločase prohrávali, ale nakonec díky slepeným brankám výsledek otočili.

První poločas nebyl divácky zrovna atraktivní. Lazio mělo více ze hry, ale nedokázalo si vytvořit pořádnou brankovou příležitost. Catania pozorně bránila a v prvním poločase mohla být se svým výkonem spokojena.

Navíc hosté hosté dokázali na začátku druhého poločasu udeřit a dostat Lazio do nezáviděníhodné pozice. Mariano Izco vyslal na branku Lazia vůbec první střelu a míč trefil parádně! Marchetti neměl nárok a Catania šokovala Olympisjký stadion, vedla překvapivě 1:0. Elefantini nadále dobře bránili a vypadalo to, že Lazio na pozornou defenzívu hostů nenajde recept. V 63. minutě vyběhl na trávník i Libor Kozák a hra Biancocelesti se přeci jenom trochu rozhýbala.

Lazio potřebovalo bodovat, aby se udrželo ve hře o evropské poháry a nakonec se mu to podařilo. V 79. minutě si ve snaze odvrátit centr vstřelil vlastní gól Nicola Legrottaglie a bylo to 1:1. Lazio navíc hned za další dvě minuty skóre dokonale otočilo! Po nařízené penaltě se nekompromisně trefil Antonio Candreva a najednou to byla Catania, která musela útočit.

Domácí ale žádný další zvrat nedovolili a Catanii nakonec s trochou štěstí udolali 2:1, čímž zůstávají ve hře o evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xym0tx_lazio-vs-catania-2-1-match-highlights_sport?start=1#.UV5omaKU34E

Lazio mělo hodně namále....Candreva to po dlouhé době rozsekl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele