35. kolo
05.05.2013 15:00 CET
6 : 0
(4:0)

Reportáž

SS Lazio - Bologna FC 6:0

Lazio doma konečně zabralo a Boloňu smetlo v nevídaném stylu. Biancocelesti zničili Boloňu 6:0 a živí naděje na pohárové umístění. Hvězdou zápasu byl jednoznačně Miroslav Klose, autor pěti branek!

Miroslav Klose svému týmu pro zranění dlouho chyběl a bylo to znát. Německý šutér je zpět ve hře a byl to on, kdo svými pěti brankami zničil Boloňu.

Kloseho první zásah přišel po dvaadvaceti minutách, kdy Floccariho střelu dorazil za Stojanovičova záda - 1:0 pro Lazio. Další zásah domácích přišel přesně po deseti minutách, Hernanes se opřel do míče a Stojanovič byl naprosto bez šance. Míč skončil s pomocí brankové konstrukce v síti a Lazio mělo parádně rozehrané utkání.

Za čtyři minuty přišel další, v pořadí už třetí zásah a utkání se začalo měnit v exhibici. Miroslav Klose se objevil sám před brankářem a počínal si zkušeně - 3:0. Ve 39. minutě zkompletoval Klose hattrick, tentokrát mu poslal přesný pas Konko a německý šutér ani tentokrát nezaváhal - 4:0 pro Lazio.

Jak skončil první poločas, tak také začal druhý, tedy brankou v síti Boloni. Další krásný centr znovu proměnil Miroslav Klose a s Boloňou už to vypadalo hodně zle - 5:0. Hostující obrana dnes měla "den otevřených dveří" a v 62. minutě vstřelil svůj pátý gól Miroslav Klose - 6:0. Boloňa byla zničena, Lazio už další branku nepřidalo a po vítězství nadále živí naděje na evropské poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no tvl.. strelec :D

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho stridali v 68. kdyby byl do konce - tak jich tma da jeste vic :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je teda kotel ....

Reagovat
smazaný uživatel

Klose se zase jednou predved, Kozak to bude mit tezky, ale tak Mira taky musi jednou skoncit i kdyz mu to kope

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/lazio-vs-bologna-60-match-vZhxxStFX3E6E7g1?start=0.836

No Klose ty góly měl hodně jednoduchý...nejhezčí moment byl spíše ten gól Hernanese

Reagovat
bayern987

Klose Lafata ho chtěl napodobit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele