13. kolo
17.11.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Římské Lazio si dělí body s Juventusem

První zápas nového kola svedl dohromady velmi zajímavé celky. Na stadionu šampiona z Turína se představilo římské Lazio. Domácí se snažili potěšit své fanoušky, ti se ale nakonec branek nedočkali.

Otázkou dne bylo pro trenéra Petkoviče nasazení elitního útočníka Kloseho, který se potýkal s mnoha zdravotními problémy. Nakonec se jej římští fanoušci dočkali, ale ani jeho kouzla nezlomila pevnou turínskou obranu. Branky jsme se nedočkali, domácí celek je ale stále první.

Do úvodní šance utkání se tlačili domácí, Arturo Vidal našel před bránou Marchettiho Fabia Quagliarellu, ten ale kvůli zákroku Biavy nezakončil. Po pěti minutách se k zakončení dostali také hosté, po Konkově centru zkoušel zakončení Miroslav Klose. Nakonec ale na míč nedosáhl a tak znovu rozehrává domácí brankář Buffon. Centr aktivního Asamoaha musel likvidovat brankář Marchetti.

Po skvělé práci Claudia Marchisia se k zakončení dostal malý velký muž Juventusu - Sebastian Giovinco. Jeho rána ale Marchettiho nepřekvapila, stejně skončila i Quagliarellova dorážka. Giovinco se ke střele dostal také o chvíli později, když si ve vápně počkal na Islův centr. Ani tentokrát ale rychlonohému esu nebylo přáno. Maličký útočník hýřil aktivitou, po nákopu Leonarda Bonucciho opět pálil na Marchettiho, také v tomto případě ale mířil pouze do míst, kam Marchetti ještě dosáhl.

Laziu se dnes kombinace příliš nedařila, brankář Buffon byl celkem nezaměstnaným mužem. Ve druhé půli se na hřiště Juventus Areny dostal střídající Ederson, kterého dlouhým a přesným nákopem našel Candreva. Střela posily z Lyonu ale končí vysoko nad domácí svatyní.

Po hodině hry se do zakončení dostal Giorgio Chiellini, projektil svátečního střelce ale zneškodnil bravurním zákrokem Federico Marchetti. Rychlostně velmi dobře vybavený Mauricio Isla zlobil především Konka, který ho párkrát nechal utéct. Když se s ním dvacet minut před koncem vracel, málem si míč srazil do vlastní brány.

Hrdinou okamžiku se mohl stát Leonardo Bonucci, jeho střela se ale nakonec potkala pouze s břevnem Marchettiho brány! Deset minut před koncem utkání se znovu musel činit brankář Biancocelesti, po přiťuknutí Matriho se k ráně připravil Marchisio. K vidění byl ale stále se opakující scénář dnešního večera, který zněl jednoduše - nepřekonatelný Marchetti.

V závěru utkání sice oba týmy vystřídaly a na hřiště poslaly útočné věže v podání Bendtnera na jedné straně a Čecha Libora Kozáka na straně druhé, ale ani jejich přítomnost nedokázala změnit jakýmkoli způsobem skóre. Utkání tak končí bez branek, což je pro ostatní vyzyvatele v souboji o titul velmi dobrá zpráva.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 prani 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1.

Reagovat
vanGomm

Juventus potřebuje v úterý nutně porazit Chelsea.Pravděpodobně se více zaměří na tento zápas LM.Juventus-Lazio bych proto viděl na X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaměří se na LM, ale hráčskej kádr mají domácí dost dobrej na to aby Lazio porazili, tipuju 3:2

Reagovat
vanGomm

To ano,ale v myslích hráčů to stejně,tak jako tak bude,proto bych se ani moc nedivil,kdyby dokonce prohráli.V domácí lize mají výbornou pozici.Navíc případné ztráty se zde dají dohnat (38 kol).Ovšem v úterý s Chelsea hrají rozhodující zápas o postup.Musí bezpodmínečně v tomto utkání zvítězit,protože tady už další repárát pro ně k mání nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo...měl si pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xv6b4y_juventus-0-0-lazio-tvgoals-net_sport?start=1

Ale tlak měli Juventus pořádnej...dobře zachytal Marchetti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele