3. kolo
16.09.2012 15:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Delfino Pescara - UC Sampdoria 2:3

Sampdoria vyloupila svatostánek Pescary, kterou přestřílela 3:2 a vyhrála i třetí zápas sezony. Svěřenci trenéra Cira Ferrary tak prožívají velice povedený návrat do nejvyšší soutěže. Pescara je naopak stále bez bodu.

Pescara přitom mohla hned na začátku litovat velké šance, kterou měl útočník Vukušič. Po jeho ráně se otřáslo břevno, ale bohužel se nenašel nikdo, kdo by míč dorazil do odkryté branky. Je otázkou, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby toto skončilo brankou. Sampdoria přečkala největší šanci domácích bez úhony a postupem času začala vystrkovat růžky. Ve 31. minutě se navíc dostala do vedení, když Eder vyslal skvělou přihrávku na Maxiho Lopéze, jenž střelou na vzdálenější tyč nedal Perinovi šanci - 1:0 pro Sampdorii. Bohužel z prvního poločasu to bylo vše, diváci se mohli těšit na druhý poločas, který se i střelecky vyvedl mnohem lépe.

Po hodině hry zvyšoval už na 2:0 pro Sampdorii Marcelo Estigarribia. Ve vápně se dostal k míči a střelou do horního rohu nedal Perinovi šanci - 2:0. Pescara se také dočkala, čtvrthodiny před koncem vypálil Mervan Celik a jeho střela zapadla do sítě - 2:1. Ze snížení se Pescara dlouho neradovala, neboť Sampdoria si vzápětí vzala dvoubrankové vedení zpátky. Maxi Lopéz postupoval sám na brankáře Perina a bez problému uspěl - 3:1 pro Sampdorii.

Hostující fanoušci si už nepřipouštěli zdramatizování zápasu. Jenže opak byl pravdou. Pescara v 90. minutě opět snížila a ještě se hnala za vyrovnáním. Caprari propálil brankáře Berniho a bylo to 3:2 z pohledu hostí. Domácí otevřeli hru a měli ještě čtyři minuty nastaveného času, aby s výsledkem něco udělali. Hosté si ale výsledek pohlídali, nedovolili žádné vyrovnání a mají tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak sem byl nejbliz

Reagovat
smazaný uživatel

http://videos.sapo.pt/zwbGOrvn0DhWBCwTiCE6

...Sampdoria bude bojovat o poháry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele