11. kolo
04.11.2012 12:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Parma FC 2:0

Domácí Pescara pomohla svým výkonem trenéru Stroppovi, který tak zase může dýchat o něco volněji. Parmě vstřelila dvě branky, jednu z nich dal i Slovák Weiss.

Utkání nezačalo pro domácí dobře, už po patnácti minutách se zranil Manuele Blasi a musel být střídán. Jeho místo zaujímá Matti Nielsen. První a největší šanci Parmy měl v rámci prvního poločasu na svědomí Jonathan Biabiany, jehož nedokázal zastavit ani brankář Mattia Perin. Biabiany se ale přeci jen radovat nemohl, protože míč z brankové čáry vykopl na poslední chvíli obránce Uros Cosič.

Obrana hostí se vyznamenala také krátce před přestávkou, když se na brankáře Miranteho hnal útočník Abbruscato. Jeho nahrávku na volného Jonathase obranná linie Parmy zneškodnila a v prvním poločase se tak diváci na Stadio Adriatico gólu nedočkali.

To se ale změnilo již čtyři minuty po změně stran, kdy se prosadili domácí. Střelou přesně k levé tyči Miranteho brány se prezentoval Elvis Abbruscato a poslal Delfíny do vedení!

O srovnání se pokoušel zejména Jonathan Biabiany, který ale svou ranou mířil jen vedle Perinovy brány. Podobným výsledkem skončila na druhé straně akce Jonathase. To byl jeho poslední přínos do hry, o chvíli později jej vystřídal Vladimír Weiss mladší, který měl do utkání ještě výrazně promluvit.

Stalo se tak až v nastaveném čase, když Parma zkoušela vybojovat bod. Ten jí ale nebyl přán, naopak se skóre ještě navýšilo. Po zisku míče se do úniku dostal právě Slovák Weiss a technickou střelou stanovil konečné skóre 2:0 pro domácí. Ti jsou díky třem bodům dočasně třináctí, hosté prozatím zůstávají šestí.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele