23. kolo
03.02.2013 15:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Delfino Pescara - Bologna FC 2:3

Hned tři pokutové kopy byly k vidění na Stadio Adriatico, kde Pescara nestačila v přestřelce na Boloňu. Domácí v zápase dvakrát vedli, ale nebylo jim to nic platné. O vítězi nakonec rozhodl Koné, Boloňa si odváží domů velice důležitý tříbodový import.

Úvod utkání sice patřil hostům, kteří byli aktivnější, ale do vedení se jako první dostala Pescara. Weiss ve vápně zaškobrtl o nohu protihráče a skácel se k zemi. Sudí situaci vyhodnotil jako penaltovou a následný nařízený pokutový kop proměnil sám postižený, tedy Weiss - 1:0 pro Pescaru. Jenže o čtyři minuty se podobná situace odehrála i ve vápně domácích a rovněž zde sporný okamžik hlavní sudí vyhodnotil jako penaltový. Podobně jako Weiss neměl problémy s exekucí ani Diamanti a bylo srovnáno na 1:1.

Tím ale penaltový výčet v prvním poločase nekončil. Těsně před odchodem do šaten se ve vápně hostí znovu skácel Weiss, znovu to byla sporná situace a znovu byla vyhodnocena penaltově. Gaetano D'Agostino se štěstím proměnil i druhou penaltu Pescary a ta tak vedla 2:1.

Jenže ani toto vedení Pescaře dlouho nevydrželo. Pět minut po změně stran si naskočil na perfektní centr Alberto Gilardino a bylo opět srovnáno - 2:2. V 66. minutě pak Boloňa dokonala obrat. Kone na malém vápně sklepl míč za záda Perina a nyní to byli domácí, kteří museli dotahovat - 2:3. Pro Pescaru to byl šok, ze kterého už se nevzpamatovala. Další pokutový kop se nekonal a výsledek 2:3 už se do závěrečného hvizdu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele