9. kolo
28.10.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Atalanta Bergamo 0:0

Na Stadio Adriatico se dnes odpoledne body pouze dělily, duel tamní Pescary s Atalantou vítěze nakonec nenašel. A to přesto, že Pescara hrála celý druhý poločas proti deseti.

Velkou příležitost ke vstřelení branky spálil již v sedmé minutě záložník Ezequiel Schelotto. Jeho střela jen těsně minula Perinovu svatyni. Podobně se vedlo jeho spoluhráčům, v největší šanci byl aktivní Moraléz. Také on ale bránu Pescary svým projektilem minul. Mladý brankář Perin byl v úvodních minutách velmi důkladně prověřován, ze čtyřiceti metrů na něj pálil záložník Cigarini, ani jeho střela ale gól nepřinesla.

Po půlhodině hry se k zakončení prodral rychlík Moraléz, ale také tentokrát si s jeho ranou brankář Perin poradil. Největší šanci prvního poločasu spálil těsně před odchodem do šaten opět Schelotto, který s míčem protančil až k pokutovému území, před Perinem ale zpanikařil a míč poslal nad bránu.

Ve čtyřicáté minutě viděl reprezentant Peluso první žlutou kartu, o sedm minut později - již v rámci druhé půle - fauloval opět a sudí Valeri byl nekompromisní. Atalanta musela dohrávat bez jednoho obránce. Téměř neviditelného útočníka Vukušiče nahradil Abbruscato, který se hned na úvod svého vystoupení uvedl dobře mířenou střelou. Ta ale brankáře Consigliho nevystrašila.

Hosté se mohli ujmout vedení, Davide Brivio napálil svou ránu pouze do tyče Perinovy brány! Snažili se také domácí hráči, Quinterova šance ale zůstala bez odezvy. V poslední akci utkání se ukázal opět střídající Abbruscato, který se po kombinaci dostal až před brankáře Consigliho, ten ale jeho střelu skvělým reflexivním zákrokem vyrazil a zachránil pro svůj celek cenný bod. Atalanta je nyní na patnácté příčce, domácí ještě o jedno místo za nimi.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele