7. kolo
06.10.2012 18:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - UC Sampdoria 2:1

Chievu se podařilo překonat prognózy odborníků a vyhrálo zápas se Sampdorií. Vedení ve prospěch domácích strhl až tři minuty před koncem veterán David Di Michele.

Nový trenér v osobě Eugenia Coriniho zaznamenává úspěšnou premiéru. Jeho noví svěřenci vyhráli nad favorizovanou Sampdorií a možná to je začátek lepších zítřků.

Do zápasu nenastoupili Sergio Pellissier, Marco Rigoni nebo Luciano s Paloschim. Hostím se do sestavy vrátili Maxi Lopéz a Enzo Maresca.

První velkou šanci zápasu spálil Cyril Théreau, který pláchl hostující obraně a pokoušel se o zakončení. Brankář Sergio Romero ale jeho slabou střelu zvládl pokrýt. Na druhé straně zkoušel štěstí Marcelo Estigarribia, jeho ránu ale s vypětím sil vytěsnil mimo brankář Sorrentino. Míč z kopačky Di Micheleho před bránou tečoval obránce Boštjan Cesar, jeho hlavička ale mířila mimo tři tyče.

Chievu se dařilo držet míč na svých kopačkách více než soupeři, nebezpečné ale nebylo. Jak to tak ale bývá, gólu se dočkalo jako první. Théreau prošel středem hřiště, celkem v poklidu si poradil i s brankářem a přesnou ranou zakončil. Do šaten tedy ocházeli spokojenější domácí.

Ve druhém poločase se mohli opět radovat domácí, tentokrát předvedli skvělou spolupráci Stoian s Di Michelem, brankář Romero ale pohromu skvělým zákrokem odvrátil. Tím svému týmu pomohl a to potvrdila i následující akce Maresky. Ten se postavil k přímému kopu a s elegancí sobě vlastní zakroutil míč přesně do míst, kam Sorrentino nedosáhl.

Poslední slovo ale měli opět domácí, když se střelou po obrióvské chybě brankáře Romera prosadil veterán Di Michele. Jeho ránu Romero absolutně podcenil a míč nakonec skončil za jeho zády. Domácí se tak díky třem bodům posouvají na šestnácté místo, hosté klesají na pátou příčku.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.org

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele