21. kolo
20.01.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Parma FC 1:1

Body se dělily i na severu Itálie. Chievo doma přivítalo Parmu a po nepříliš povedené první půli těsně prohrávalo, trefil se Belfodil. Naštěstí pro domácí ve druhém dějství srovnal Paloschi. Chievo je dvanácté, hosté se zase udrželi v první polovině tabulky.

Domácí Chievo začalo hodně aktivně a už v prvních deseti minutách si vypracovalo tři velmi solidní příležitosti. Tu první měl Théréau, jenž se hnal na Miranteho sám - neuspěl však. Zbylé dvě měl na svědomí Paloschi, nejprve těsně minul branku a poté mu sebral míč brankář Mirante. Po půlhodině hry mělo Chievo další šanci, Sardo parádně vypálil a Mirante vyrazil na rohový kop.

Ve 38. minutě si zkoušel vymodlit pokutový kop Sansone, ale sudí ho za přifilmovaný pád ocenil žlutou kartou. Parma ale nakonec branku vstřelila. Belfodil pronikl do vápna a střelou na vzdálenější tyč zajistil Parmě vedení - 0:1.

Chievo tedy bylo lepším týmem, ale Parma ukázala skvělou efektivitu. Nicméně domácí to nezabalili a i ve druhém poločase měli navrch. V 57. minutě se pak dočkali zaslouženého vyrovnání. Théreaův mič hlavou prodloužil Paloschi za záda Miranteho a bylo srovnáno - 1:1! Domácí byli lepší a cítil šanci na obrat. Po Théreauvě hlavičce se opět předvedl Mirante a míč vyrazil na rohový kop. Další snaha jak domácích, tak i hostí vyšla vniveč. Remíza 1:1 se až do konce utkání nezměnila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vacek by z tama měl jít pryč.. škoda ho... jednou z ničeho nic naskočí v základu, potom x kol nehraje vůbec, z toho zase hraje v základu.. pak zase ani nezasáhne do hry vůbec.. takový divný ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele