29. kolo
16.03.2013 18:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Udinese Calcio 3:1

Dvě branky Alejandra Gomeze znamenaly, že Catania doma porazila Udinese 3:1 a drží naděje na evropské poháry.

Catania začala utkání aktivněji, ale žádnou větší šanci si nedokázala vytvořit. S prvním vážnějším momentem tak přispěchali hosté, Merkelův přímý kop se neujal. Udeřit po standardní situaci mohli i domácí. Brankář Brkič přímý kop vyboxoval před Barrientose, který z první těsně přestřelil. O několik minut později mělo Udinese na kopačkách první gól. Už to totiž vypadalo, že Muriel zakončí, když v tom mu skočil pod nohy Marchese a celou situaci z pohledu domácích zachránil. Ještě ve 45. minutě mělo Udine jednu příležitost, Merkelova střela měla gólové parametry, ale nakonec skončila vedle.

Diváci na Angelo Massimino se dočkali branek až krátce po změně stran. Barrientos vyslal za obranu Gomeze s Castrem a prvně jmenovaný celou akci zakončil - 1:0 pro Catanii. Domácí byli na koni, přesto došlo v 57. minutě k udělená červené karty do jejich řad, kvůli řečnění přišel o možnost zasáhnout do zápasu náhradník Alessandro Potenza.

Nicméně ofenzivní válec jménem Alejandro Gomez to nezastavilo. Opět šel míč po ose Barrientos - Castro a Gomez hlavou zvýšil na 2:0. Udinese se definitivně položilo a za další čtyři minuty inkasovalo potřetí. Francesco Lodi předvedl parádní volný přímý kop a Brkič v brance Udine neměl nárok - 3:0 pro Catanii. Hosté už stihli jenom snížit. Luis Muriel, přestože byl bráněn dvěma protihráči, dokázal vystřelit a překonat Andujara. Catania nakonec porazila Udinese 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele