7. kolo
07.10.2012 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Parma FC 2:0

Parma nikdy nevyhrála na sicilské půdě Catanie a toto pravidlo zůstává i po tomto kole. Catania i díky rychlé brance zvítězila 2:0 a potvrdila, že se jí doma odebírají body velice těžce.

Hosté vzdorovali sicilské ofenzívě pouhé dvě minuty. Pak totiž udeřil po dobrém centru Barrientose Alejandro Goméz a Catania vedla 1:0. Srovnáno mohlo být hned za tři minuty. Paletta možná ani nečekal, jak snadno se k němu odrazí míč. V dobré pozici ale trefil jen obránce. Bohužel pro diváky, nic podstatného se už v prvním poločase neudálo.

V 55. minutě měli domácí další velkou šanci na vstřelení druhé branky. Barrientos si s Gomezem opět vyměnili míč a koncovku druhého jmenovaného zastavil na brankové čáře obránce Paletta. Hodně aktivní Barrientos se ozval ještě jednou, jeho překvapivou ránu musel s potížemi likvidovat brankář Parmy Mirante.

Pokud si Parma ještě dělala zálusk na bodový zisk, musela se s ním dvacet minut před koncem rozloučit. Benalouane totiž uviděl druhou žlutou kartu a hosté dohrávali o desíti. Početní převahu Catania zužitkovala, Izco našel před brankou Bergessia a ten dal na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Catania začíná další cyklus...takže remíza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele