27. kolo
03.03.2013 15:00 CET
2 : 3
(2:0)

Reportáž

Calcio Catania - Inter Milán 2:3

Strhující obrat předvedl na Catanii Inter Milán a po vítězství 3:2 dotírá na třetí místo. S Nerazzurri to vypadalo po prvním poločase hodně zle, jenže po změně stran bylo vše jinak. Interu se podařilo smazat dvoubrankové manko a v nastaveném čase přidat rozhodující trefu. Dvě branky zaznamenal Rodrigo Palacio.

Interu se v posledních zápase moc nedaří a ani v tomto klání to nevypadalo na změnu. Už v sedmé minutě zařídil vedení Elefantini Gonzalo Bergessio. Obrana Nerazzurri mu k tomu ale hodně dopomohla a Bergessio kiks nekompromisně potrestal - 1:0 pro Catanii. Inter místo toho aby přidal nadále chyboval a jeho pozice se stala ještě složitější, když Marchese hlavičkou překonal Handanoviče podruhé - 2:0 pro Catanii.

Trenér Andrea Stramaccioni se tak dostal pod další velký tlak a rozhodně měl o čem přemýšlet. Inter působil v prvním poločase ustrašeným dojmem. V závěru prvního dějství sice měl převahu, ale snížit do šaten nedokázal. Možná klíčový okamžik celého utkání nastal ve 48. minutě. Po rychlém brejku se ocitl sám před brankářem Bergessio, jenže selhal. Kdyby dal gól, bylo by to už o tři branky a z toho by se dost možná Inter už nevzpamatoval. Jenže osud utkání tomu chtěl jinak.

Čtyři minuty po promarněné šanci Bergessia odcentroval na hlavu Alvareze Palacio a bylo sníženo. Inter ale nadále pokračoval v nemasném a neslaném stylu, Catania ale toho nevyužila. V 70. minutě pak z čista jasna odcentroval Pereira a Palacio hlavou srovnal na 2:2. Tento průběh byl pro Catanii dost krutý a to ještě nebylo vše.

Inter si v závěru vypracoval velký nápor a ve druhé minutě nastavení nakonec rozhodl. Skvělou práci odvedl Cambiasso a Palacio svojí druhou brankou dokonal obrat! Inter zvítězil na Sicílii 3:2 a nadále bojuje o třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Inter zopakuje vykony z poslednich dvou zapasu tak zvitezi i na Catanii

Reagovat
vanGomm

Pokud chce ještě Inter hrát o LM měl by tento zápas vyhrát.Tipnu tedy 2.Navic kurz 3,20 není nezajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na ten kurz naletěl No nic... Inter bude mít asi ještě s bojem o poháry hodně práce.

Reagovat
ryzskej

Tak snad jsi neroztrhal tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne, ale ještě tam mám 2 "tutovky" z NBA, tak čekám, že aspoň 1 půjde do prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele