5. kolo
26.09.2012 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 2:1

Catanii se prozatím vcelku daří, dokázala porazit Janov a remizovat s Neapolí a římským AS. Atalanta vstoupila do sezony mezi elitou s bodovým odpočtem, který se jí ale poměrně rychle podařilo smazat. Souboj těchto dvou celků nakonec vyhráli domácí.

První vážnější akcí bylo střídání hostí, když zraněného Stendarda nahradil Lucchini. Hosté stáli také při první střele zápasu s gólovými parametry. Christian Raimondi sice vystřelil velmi přesně, nakonec z toho však bylo pouze břevno brány brankáře Andujára.

Domácí hráči vyvíjeli neustálou aktivitu, jejich největším nepřítelem ale bylo zakončení, které se jim vůbec nedařilo. První gól tedy diváci viděli až ve druhém poločase. Jeho autorem byl hostující Maximiliano Moraléz, který využil chyby brankáře Andujára a pohodlně do prázdné brány zakončil - 1:0 pro hosty.

Domácí se ale dokázali brzy vzchopit z obdržené branky a již po dvou minutách bylo srovnáno. Po centru z rohového kopu se k hlavičce dostal zakončující stoper Spolli a srovnal na 1:1.

Po hodině hry střílel z volného přímého kopu aktivní Francesco Lodi, jeho rána ale o centimetry minula Consigliho bránu. Domácí se ale přeci jen dočkali zaslouženého vedení. Již o minutu později hráči Catanie vykombinovali hostující obranou linii a Pablo Barrientos mohl v klidu zakončit - 2:1.

Na konci zápasu ještě ohrozil zkušený Michele Ferri bránu Andujára, ke gólu ale jeho snaha nevedla a tak jsou domácí osmí. Atalanta se i přes snahu propadla na dvanácté místo.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele