16. kolo
10.12.2012 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - SS Lazio 0:0

V boji o přední příčky ztratilo Lazio. Biancocelesti se představili na půdě Boloni a pouze remizovali 0:0. Výraznou, leč negativní stopu zanechal v utkání český útočník Libor Kozák, který pár minut před koncem obdržel červenou kartu.

Ačkoli skončilo utkání bez branek, bylo se na stadionu Renata Dall'Ara na co dívat. V 10. minutě utkání se odhodlal k zajímavému pokusu hostující Ledesma a jen těsně minul branku. O chvíli později se představili i domácí. Taider byl ale podobně jako Ledesma nepřesný. Vzápětí se hra rychle přesunula opět k Agliardiho brance, brankář Boloni musel tasit důležitý zákrok proti ráně Candrevy. Tím skončila úvodní čtvrthodina.

Celkově vzato byl první poločas dosti vyrovnaný. Ve 33. minutě nepropálil hostující hradbu Cherubin a v samotném závěru prvního dějství nechal vyniknout Agliardiho po ostré střele Libor Kozák. Diváci se branky v prvním poločase nedočkali a nejinak tomu mělo být v půli druhé.

Šest minut po změně stran se řítil do velké šance Gilardino, jemuž poslal parádní pas italský reprezentant Alessandro Diamanti. Gilardina ale nakonec odzbrojil obránce Biava. Šance domácí Boloni začali postupem času více a více přibývat. Guarante těsně minul tyčku a Taider zase těsně netrefil míč! Devět minut před koncem mohl rozhodnout utkání Alberto Gilardino, jenže skvělý Bizzarri opět zachránil Lazio od inkasované branky.

Pak už přišel výše zmíněný okamžik českého útočníka Libora Kozáka. Ten uviděl v 86. minutě za ostrý faul druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Lazio šlo do oslabení. Boloňa ale neměla příliš času přeskupit síly a utkání v početní převaze rozhodnout. Úspěšný nebyl Pasquato a rozuzlení nepřišlo ani během pětiminutového nastaveného času.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele