4. kolo
23.09.2012 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Delfino Pescara 1:1

První bod do ligové tabulky získala Pescara. Nováček soutěže vybojoval na hřišti Boloni cennou remízu 1:1, i přestože dohrával utkání bez vyloučeného brankáře Perina. Penaltu navíc neproměnil Alessandro Diamanti.

Boloňa byla před zápasem favoritem a i na hřišti to bylo znát. Už v 9. minutě otevřel účet utkání Alberto Gilardino. Garics zprava odcentroval a útočník Boloni nikým nebráněn pohodlně zavěsil - 1:0 pro Boloňu. Další minuty patřily nadále domácím, Diamantiho střelu vyrazil na rohový kop Perin a to samé platilo i po ráně Koného. Pescara přečkala domácí nápor a pět minut před koncem prvního poločasu srovnala. Juan Quintero rozehrával volný přímý kop z dobrých třiceti metrů a fantastickou ranou překonal golmana Agliardiho - 1:1. Pescara navíc mohla do šaten výsledek otočit, nadvakrát musel výrazně zasáhnout golman Agliardi.

Po změně stran byla jednoznačně lepším týmem Boloňa. Koné zkusil střelecké štěstí a jen těsně minul branku. V 63. minutě pak přišel klíčový okamžik celého utkání. Brankář Mattia Perin srazil ve vápně domácího hráče a byl vyloučen. Navíc byl nařízen pokutový kop. Jenomže Alessandro Diamanti na náhradního brankáře Pelizzoliho nevyzrál a Pescara tak nadále držela nerozhodný výsledek.

Domácí se pochopitelně nadále tlačili dopředu. Gilardino měl dobrou možnost zapsat se podruhé mezi střelce, ovšem z dobré pozice mířil jen do náruče Pelizzoliho. Pescara dobře bránila a nakonec i v oslabení nadějný výsledek uhájila. Pro Boloňu je to jednoznačně ztráta.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz, football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 2:0...Pescara bude něco jako Novara loni. Prvních 8 kol bez bodu

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele