10. kolo
31.10.2012 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 1:0

Překvapivý výsledek se zrodil na stadionu Atleti Azzurri D’Italia, kde domácí Atalanta Bergamo udolala jedinou brankou Carlose Carmony Neapol 1:0. Hosté z pod Vesuvu ale byli lepším týmem a především v prvním poločase doplatili na špatnou efektivitu.

Napolitáni vstupovali do utkání v roli velkého favorita a podle toho také vypadaly úvodní minuty. Hosté se snažili kombinačně něco vymyslet a byli nebezpečnějším týmem. Po čtvrthodině hry navíc mohl udeřit Insigne, jenže branku přestřelil. Vzápětí na druhé straně přišel pro Neapol šok! Carlos Carmona se z hranice vápna trefil parádně a Atalanta překvapivě vedla 1:0. Každopádně i přes nelichotivý vývoj měla Neapol navrch a nadále v utkání dominovala. Ale co to bylo platné, ve 35. minutě spálil nemožné Daniele Brivio. Z blízka nedokázal trefit branku a tím odmítl dvougólové vedení!

Domácí sice vedli, ale paradoxně pokud chtěli výsledek udržet, museli hru zlepšit. Neapol se ale nadále tlačila dopředu, Insigne pálil vedle a přesnost chyběla ve velké šanci i Marku Hamšíkovi. Na druhé straně si rovněž nesrovnal mířidla útočník German Denis. Atalantě se dařilo držet hvězdy Neapole na uzdě, hosté se dostávali do zakončení čím dál hůře a Atalanta měla postupem času senzační vítězství na dosah.

Kdo navíc čekal závěrečný nápor, musel být zklamán. Neapol sice vsadila vše na ofenzívu, ale bylo jí to marné. Atalanta rozhodně nebyla v prvním poločase lepším týmem, ale vstřelila branku a to bylo rozhodující. Porážka Neapole má navíc za následek propad na třetí pozici, na druhé místo se po výhře nad Sampdorií dostal Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

tento zapas som este vcera povazoval za tazky ale kedze nemozu hrat Cigarini a Peluso, navyse maju este dost vela zraneni a Denis neni prave v najlepsej forme tak by to az taky problem byt nemal, inak pre info Cavani by kludne mohol tento zapas odohrat ale lekari ho radsej nechali este odpocivat, najviac sa bojim co predvedie Dossena, niektore zapasy mal tie centre velmi dobre a vzniklo z toho vela golovych prilezitosti inokedy zase ani nevidim ze by hral a ked sa aj dostane k lopte vsetko pokazi, dufam ze tento zapas sa mu podari, co sa tyka utoku tak pokial sa Insigne nespametal a bude robit to co minule bude to zase o jednom gole, tak ci tak toto je zase ten zapas ktory by sa mal jednoznacne vyhrat pokial chceme hrat o Scudetto.

Forza Napoli !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele