1. kolo
26.08.2012 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - SS Lazio 0:1

Složité utkání na horké půdě stadionu Atleti Azzurri zvládli fotbalisté Lazia Řím. Ti svého soupeře udolali jedinou brankou Hernanese ze 17. minuty a už vyhlížejí dalšího soupeře. Naopak Atalanta hned v prvním zápase dvoubodovou ztrátu nevymaže.

Vše přitom mohlo být úplně jinak. Už ve třetí minutě skončila Briviova hlavička po rohovém kopu na brankové konstrukci a hosté si mohli oddychnout. A to hned dvakrát, neboť dorážející hráč rovněž orazítkoval břevno, byť už to bylo z ofsajdového postavení. O několik minut později se prezentoval dobrým individuálním výkonem Moralez a následnou střelou donutil Marchettiho k těžkému zákroku. Následně Lazio převzalo iniciativu a ještě v prvním poločase si dokázalo vypracovat sérii velmi dobrých příležitostí. Candreva místo přihrávky volil zbrklou střelu a podle toho to také tak vypadalo. Po standardní situaci se zase k hlavičce natlačil Mauri a míč přeskočil domácí svatyni.

Lazio svůj nápor zužitkovalo v sedmnácté minutě a z přečíslení udeřilo. Klose vyslal Mauriho a ten celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na volného Hernanese pro kterého bylo vsítit branku snadným úkolem.

Na tahu nyní byli domácí borci, jenže Lazio jim nic nedovolovalo a samo hrozilo. Klose ve vápně odvedl dobrou práci a Gomez z malého vápna nepochopitelně přepálil. Atalanta konečně přitlačila na pilu až čtvrthodiny před koncem, kdy vyloženému zakončení zabránili obrana v čele s pozorným Marchettim. Atalanta nakonec vyrovnat nestihla a po nejtěsnějším výsledku podlehla římskému Laziu 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1....

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak si nezahral ani minutku, no sem zvedavej jak se dostane do kadru v tyhle sezone...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele