24. kolo
10.02.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Bergamu gól nepadl, Catania odjíždí s bodem

Catania nevyužila zaváhání AS Řím a s Atalantou pouze remizovala. Navíc v divácky neatraktivním utkání, které nepřineslo ani jeden gól. Atalanta si tak dál může užívat relativní bezpečí středu tabulky.

Domácí Orobici nenavázali na dobrý výkon z posledního utkání, v němž porazili Palermo. Dnešní výkon stačil na bezbrankovou remízu. Catania prožívá výbornou sezonu a tým trenéra Rolanda Marana se vyhřívá na osmém místě. Kdyby dnes vyhráli, pohárové příčky by se jim znovu přiblížily.

Již po dvou minutách se dostal k zakončení obávaný útočník Germán Denis, ale brankář Andújar byl na jeho střelu dobře připraven a včas zasáhl. Po dvaceti minutách narušilo zranění plány trenéra Marana, na hřiště musel místo Cira Capuana poslat Giovanniho Marcheseho. Na Bergessiovu nahrávku před bránu nedosáhl Castro. V konečných minutách prvního poločasu se mohli hosté prosadit, ale hlavička Marcheseho skončila mimo bránu.

Rychlý protiútok Catanie na začátku druhého poločasu zakončil Lucas Castro, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče. S jeho další střelou si poradila pro změnu domácí obrana, takže brankář Consigli si mohl oddechnout. Dvacet minut před koncem se po rohovém kopu dostal ke střele Bonaventura, ale Andújarovu bránu minul.

Na posledních deset minut se v dresu Atalanty ukázala i posila z Interu Milán v podobě Livajy. Ani on se ale nedostal do větší šance a tak se po tříminutovém nastavení oba celky rozešly s jedním bodem na kontě. Catania díky tomu zůstává na dohled pohárům, Atalanta není bezprostředně ohrožena sestupem.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

lol, co to sestava Cagliari na miste kde ma byt sestava catanie?

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na neprohru hostu, ale nevsadim to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele