21. kolo
20.01.2013 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Siena - UC Sampdoria 1:0

Veledůležité vítězství si po dnešku připsala Siena. Ta vítězstvím 1:0 nad Sampdorií oživila své naděje na záchranu. Její situace je ale i nadále kritická, s pouhými čtrnácti body je nadále poslední.

Sampdoria před tímto zápasem porazila Juventus a remizovala s AC Milán, a proto byla v tomto duelu považována za mírného favorita. Siena ale předvedla dobrý výkon a připisuje si tři body.

Diváci na stadionu Artemio Franchi čekali na první šanci do pětadvacáté minuty, nebezpečnou přihrávku cpal do vápna Rubin, ale nenašel se nikdo, kdo by míč usměrnil do sítě. O několik minut později dobře vypálil Reginaldo a Romero musel vyhlásit pohotovost. Na druhé straně spálil velkou příležitost Icardi, z jasné pozice netrefil branku!

První poločas skončil 0:0 a dlouho se takto vyvíjela i druhá půle. Vyrovnaná podívaná se zlomila až čtvrthodiny před koncem zápasu. Centr Sesta zatloukl hlavou do branky Bogdani a Romero byl bez šance - 1:0 pro Sienu. Nyní byla na tahu Sampdoria ale v ofenzívě se jí dneska vůbec nedařilo. Siena mohla kontrolovat výsledek opět Bogdanim, ale ten tentokrát netrefil branku. Sampdoria ještě měla šanci odpovědět během pětiminutového nastaveného času, branka ale nepadla. Poslední Siena porazila Sampdorii nejtěsnějším výsledkem 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele