38. kolo
19.05.2013 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Milán s problémy uhájil třetí místo!

Hodně velké drama se odehrálo na stadionu Artemia Franchiho s nešťastným koncem pro nezúčastněnou Fiorentinu. AC Milán si na Sieně dlouho pohrávalo a bylo na pokraji ztráty Ligy mistrů. Rossoneri ale zápas nakonec otočili a s odřenýma ušima uhájili třetí místo. Spasitelem Milána se nakonec stal stoper Méxes.

Milán v zápase dlouho prohrával a chvíli také hrál v početní nevýhodě. Zápas ale nakonec zvrátil a za velice dramatických okolností uhájil třetí místo. V souběžně hraném utkání si Fiorentina v pohodě poradila s Pescarou, ale bylo jí to málo platné. Utkání začalo hodně útočně hned od samého počátku. V první minutě zavařil Abbiatimu Rosina, jehož centr se nepříjemně stáčel do branky. Milán reagoval svými šancemi, Robinhovu střelu kryl Pegolo a další střelu, tentokráte Balotelliho vyrazil. Milán byl lepší, hodně aktivní byl Robinho, ale první branku vstřelila překvapivě Siena. Na Rosinův centr si naskočil Terzi a bylo to 1:0! Milán na nic nečekal, jen o minutu později orazítkoval břevno Balotelli. Další vzrušení přišlo až v závěru poločasu a znovu se o něj postaral Balotelli, který ani tentokrát nevyzrál na výborného Pegola.

Siena ve druhém poločase nastoupila s defenzivní taktikou a Milán to měl hodně těžké. Hráčům Rossoneri se nedařilo jakkoli překonat obraný val Bianconeri a v 68. minutě přišla pro hosty další těžká rána. Kapitán Ambrosini šel ostře do skluzu a sudí ho ocenil druhou žlutou kartou. Početní převaha domácích ale neměla dlouhého trvání. Terlizzi vlastně nic neudělal, dostal se do souboje mezi dva milánské hráče a sudí ho nepochopitelně vyloučil.

AC se čím dál více tlačilo do vápna, ale chyběla jakákoliv koncovka. Až v 84. minutě se Allegriho svěřenci dočkali. Sudí nařídil ve prospěch AC pokutový kop a Mario Balotelli, jak je jeho zvykem, nabídnutou šancí nepohrdl. Remíza 1:1 však byla stále málo. Milán potřeboval zvítězit a nakonec toho dosáhl. Uvnitř vápna se dostal k dorážce Méxes a obrat byl završen. Veledůležitá branka znamenala vítězství Milána 2:1 a jisté třetí místo. Utkání nakonec nedohrál ještě domácí Felipe, ale na výsledku už se nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2....FORZA GRANDE AC Milan.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako nechapu... redaktori maj asi trosku vymleto ne :D ? nejprve napiseme ze Boateng neni v nominaci na zapas v siene a za den napiseme predpokladanou sestavu s princem.. jako nic proti nicemu jen mi to prijde trosku mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba je už u zdroje. Ta sestava je převzata ze serveru football-italia.net, který není aktualizován tak jako gazzetta.it. Proto není redaktor vymletý, ale nejspíš jen nepozorný. A ani se nedivím, komu by se to asi chtělo kontrolovat. Tohle asi není jediný článek, který napsal, a určitě má i lepší věci na práci

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ano :) ja to nezazlivam:) jen proste fandim milanu tak to sleduju no:) tak mi to proste prislo takove divne :) vim ze je to srani s tema clankama... a ze se to da prehlednout jsme lidi ne ;) ale tak me to zrovna trklo do oci no :D

Reagovat
-Pato-

uf

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak uf uf

Reagovat
smazaný uživatel

alegri

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smetos

tak hrajem o LM a to je nejdulezitejsi. A Allegri odvadi vykony ktere odpovidaji kvalite tymu. Takze rok si jeste zaslouzi. FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

si pozri kvalitu ostatnych teamov...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jeden z mnoha zaplacenych zapasu když je nejhur pomoze rozhodci...

Reagovat
smazaný uživatel

najskorumpovanejsia liga

Reagovat
smazaný uživatel

buzeranti z AC korupce

Reagovat
Devil

peníze....

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni uplne vypleskany z toho, holt AC s Mariem dokazou delat divy, obraty v posledni desetiminutovce, to se deje skoro vsude uz dneska...radost z LM obrovska, tady se mi Balloteli zamlouva o dost vic nez v City, kde si ani poradne tu LM nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x101cdk_highlights-siena-1-2-ac-milan_lifestyle#from=embediframe

Rozhodčí měl veliký podíl na výsledku, ale když koukneme na hru obou týmů, tak AC si výhru zasloužilo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele