9. kolo
26.10.2011 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Novara Calcio - AC Siena 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi dvěma nováčky Novarou a Sienou. Domácí se ale na remízu pořádně nadřeli, už po sedmnácti minutách totiž prohrávali ale deset minut před koncem zachránil bodový zisk Gemiti.

Nutno říci, že se na Stadio Piola nehrál pěkný fotbal. Nakonec sice padly dvě branky, ale celková podívaná za moc nestála. Ještě než přišla úvodní branka zápasu, došlo k prvnímu střídání. Novarský zadák Ludi se zranil a na plac musel Centurioni.

Nový muž na hřišti se příliš "neohřál" a už sledoval jak jeho tým prohráva 0:1. Angelovu přihrávku za obranu Calaio dokonale zužitkoval a z pěti metrů pohodlně zakončil - 0:1 pro Sienu. O chvíli později už mohlo být vedení hostů výraznější, jenže brankář Fontana střelu Gonzaleze vychytal. První poločas tedy skončil vedením hostů.

Novara ve druhém poločase přidala a výsledkem byly střely Jedy a Rigoniho. Tlak domácích sílil Paciho hlavička skončila vedle a Porcari si po rohovém kopu nevedl dobře. Snažení se nakonec vyplatilo, deset minut před koncem zůstal při rohovém kopu úplně neobsazený Gemiti a jeho branka znamenala konečné vyrovnání na 1:1. Více se toho totiž v zápase neudálo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele