4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - SSC Neapol 1:0

Poměrně dost překvapivý výsledek se udál ve Veroně, domácí Chievo tu totiž udolalo Neapol po jediné brance Moscardelliho! Neapol tak nenavázala na vítězství proti Milánu, nicméně stále se pohybuje vysoko a na první místo ztrácí jediný bod.

Neapol, ač hraje velmi ofenzivně, toho v prvním poločase moc nepředvedla. Nutno však podotknout, že ani hosté nebyli směrem dopředu nijak nebezpeční. Hrálo se převážně ve středu hřiště a šancí bylo po skromnu. Výjimku snad tvořil pokus Hetemaje, který beztak De Sanctis zlikvidoval. Šancí nakonec začalo přibývat, ale diváci na stadionu Bentegodi si na ně museli počkat do druhého poločasu.

A hned tu první měl Cruzado, stačilo jen málo, aby trefil prostor mezi třemi tyčemi. O pár minut později už musel De Sanctis zasahovat, to když vyrukoval se střeleckým pokusem Moscardelli. Je to neuvěřitelné, ale Neapol měla první větší šanci zápasu až v 70. minutě, po Cavaniho přihrávce orazítkoval břevno Mascara! Chievo mělo štěstí a využilo toho dokonale. Hned za čtyři minuty totiž rozjásal domácí tifosi Moscardelli, avšak lví podíl na brance měl neaposlký debutant Fideleff, který chyboval. Moscardelli mu vlastně stačilo trefit jen prázdnou branku a to se také stalo - 1:0 pro Chievo.

Pro Neapol to byl velký šok, ze kterého už se nedokázala vzpamatovat. V závěru ještě mohl pojistit výsledek Fernandez, mimochodem daší debutant, ovšem jeho ránu De Sanctis s pomocí břevna zneškodnil. Každopádně Chievo výsledek udrželo a má velmi ceněnné tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 Cavani,Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

neapol vyhra bez problemov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele