25. kolo
26.02.2012 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Cesena 1:0

Chievo doma udolalo jedinou brankou Moscardelliho Cesenu a svého soupeře tak poslalo do obrovských potíží. Cesena totiž ztrácí z poslední pozice na záchranou příčku už propastných deset bodů. Dnešní utkání zásadně ovlivnilo vyloučení Laura.

Ceseně se zápas ve Veroně nepovedl. Hned na začátku vyrobil chybu Guana a bylo jen štěstím, že jí střelec Pellissier nepotrestal. Na druhé straně se hosté dožadovali pokutového kopu, borci Ceseny reklamovali ruku, avšak hlavní sudí a ani pomezní rozhodčí si ničeho nevšimli. Chievo pokračovalo ve snažení, útočník Paloschi nedokázal ideálně trefit přihrávku Hetemaje, takže výsledek byl nadále nerozhodný. Skóre se nepohnulo ani po šanci Pudila, kterému naservíroval dobrý balón Mutu. Pudilovo zakončení bylo zablokováno Sardem na rohový kop a z něho následně hlavičkoval neúspěšně Comotto.

Po změně stran se snažil individuálně prosadit Mutu, ale příliš se ukličkoval a nakonec vůbec nezakončil. V 56. minutě se hostům vše zkomplikovalo díky vyloučení Massima Laura, ten uviděl druhou žlutou kartu za faul na Paloschiho.

I v početní převaze to mělo Chievo těžké, Cesena bránila dobře, navíc sama byla směrem dopředu hodně nebezpečná. Svědčí o tom šance Comotta, jenž úplně neobsazený zazdil tutovku. Závěrečná čtvrthodina byla dosti hektická, Paloschi se pokoušel přehlavičkovat Antoniolliho a o chvíli později konečně vstřelil první branku zápasu Moscardelli. Domácí útočník využil přihrávky Hetemaje a pohotově skóroval - 1:0 pro Chievo. Sražená Cesena se ještě v nastavení pokusila o vyrovnání, ale marně. Po další porážce je situace hostí velmi vážná.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele