8. kolo
23.10.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - AC Cesena 2:0

Krize Ceseny se stále prohlubuje, i po zápase s relativně slabou Sienou je beznadějně poslední. Opět se projevil nedostatek kvalitních útočníků, Cesena nedokázala vstřelit ani jeden gól.

Dva góly, vstřelené na začátku každého z obou poločasů stačily Sieně na tři body. První gól obstaral domácí Pablo González, o druhý zásah se postaral útočník Emanuele Calaió. Domácí tak plně využili nepřítomnosti suspendovaného Adriana Mutua.

Na hře Ceseny byla absence rumunského útočníka vidět dost zřetelně, chyběl jí důraz před bránou soupeře a brzo inkasovala. Postaral se o to útočník Gonzalez, který si vzal balon na své polovině hřiště, z obránců Ceseny udělal solné sloupy a rozhodl se, že své sólo zakončí střelou do rohu brány. Tak se také stalo, 1:0 pro domácí Sienu.

Právě střelec prvního gólu mohl brzy přidat další, tentokrát byl ale brankář hostí Antonioli proti a stav se neměnil. A to ani po první šanci Ceseny, kterou měl na starosti Antonio Candreva. Jeho střela ale brankáře Brkiče neohrozila víc, než je zdrávo.

Těsně nad bránu Brkiče poslal svou střelu také Marco Parolo a hra Ceseny nadále postrádala rychlost i efektivitu. Deset minut před změnou stran to byl opět Candreva, který střelou už překonal Brkiče, ale toho nahradila skvěle jeho tyč, takže veškeré snahy stále přicházely vniveč.

Druhý poločas nabídl opět rychlý gól Sieny, tentokrát se prosadil Emanuele Calaió. Obrana Ceseny naprosto zapsala a domácí jejich slabou chvíli okamžitě potrestali. Hezkou nahrávku vymyslel autor první branky, González, který dostal míč na Calaia. A italský útočník už si dobře věděl rady - 2:0 pro Sienu.

Téměř stejnou šanci měla Sienu o pár minut později, v tuto chvíli ale Emanuele Calaió namířil svou střelu mimo svatyni hostí. Třetí branku mohl přidat střídající Angelo, ale Antonioli byl na svém místě. Porážku ale odvrátit nedokázal.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele