4. kolo
21.09.2011 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

AC Cesena - SS Lazio 1:2

Přetěžký zápas mají za sebou hráči Ceseny a Lazia Řím. Domácí vedli po trefě Rumuna Mutua, avšak Biancocelesti ve druhém dějství výsledek otočili. Vítěznou branku má na svědomí německý kanonýr s polskými kořeny Miroslav Klose.

Trenér Lazia Edy Reja si nemohl přát horší vstup do zápasu. Už ve 14. minutě totiž jeho tým inkasoval. Mutu si zpracoval pas za obranu v podání Colucciho a nekompromisně zavěsil - 1:0 pro Cesenu. Lazio na nic nečekalo a přidalo plyn. Klose v první šanci proti Ravagliovi neuspěl, avšak později si vše vynahradil. Ještě, než se tak stalo, měl solidní příležitost jeho kolega z útočných řad Djibril Cissé, Ravaglia však zasáhl.

Další změna skóre se udála až po změně stran. Rossi fauloval Diakitého a Lazio mělo možnost zahrávat pokutový kop. Brazilec Hernanes se ho ujal s gracií a střelou pod Ravagliu vyrovnal na 1:1. Pro brankáře Ceseny Ravagliu to byl hodně vytížený zápas, v dalším zajímavém momentu musel likvidovat velmi dobrou hlavičku Cissého.

Nicméně Lazio se nakonec dočkalo obratu. Miroslav Klose se vřítil do pokutového území, kde ho početná převaha domácích hráčů nedokázala zastavit, a prostřelil Ravagliu. Klose jen potvrdil, že stále patří mezi světovou špičku kanonýrů - 1:2 pro Lazio. Domácí se ještě snažili vyrovnat, koneckonců čas na to měli, ale Mutu si ve dvojité šance nevedl tak dobře jako v případě prvního gólu. Lazio v Ceseně prohrávalo, nakonec však bere tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele