27. kolo
11.03.2012 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - AC Siena 0:2

Cesena prohrála klíčové utkání se Sienou a nezadržitelně míří do druhé ligy. Mořští koníci už ztrácejí na sedmnácté místo čtrnáct bodů a takováto ztráta už se dohání hodně těžko. Naopak Siena si výrazně polepšila, stále sice zůstává v sestupovém ohrožení, avšak na Lecce už má náskok sedmi bodů.

Veledůležité utkání bylo dle očekávání poměrně svázané taktikou a defenzívou. O něco více práce měl domácí brankář Antonioli, po Brienzově rohovém kopu musel zasahovat. O chvíli později hlavičkoval Giorgi, opět ale bez gólového efektu. Ve 22. minutě to ale byli domácí, kdo se mohl ujmout vedení. Akci po ose Santana, Pegolo, Martinho zakončoval posledně jmenovaný, ale branka z toho nakonec nebyla. Po půlhodině hry začaly pro Cesenu první komplikace, záložník Martínez se zranil a musel nedobrovolně přenechat místo Del Nerovi. Každopádně první poločas skončil 0:0.

Ve druhém poločase se už diváci na stadionu Dina Manuzziho branek dočkali, ovšem výhradně do domácí sítě. V 73. minutě totiž došlo k penaltovému momentu. Ceccarelli fauloval Calaia a krom penalty mu byla udělena červená karta. Opakovaný záznam ale ukázal, že se o penaltu nejednalo, neboť Ceccarelli vzal čistě balón. Každopádně se kopala penalta. Terziho Antonioli vychytal, ale na dorážejícího Brienzu už byl krátký - 1:0 pro Sienu. Devět minut před koncem hosté výsledek pečetili, Brienza se převtělil do role nahrávače a přesně našel Bogdaniho, který zvýšil na konečných 2:0. Pro Bogdaniho to byl zvlášť speciální gól, neboť se trefil proti svému bývalému celku. Cesena tedy opět padla, tentokráte se Sienou a její osud je nejspíše zpečetěn.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele