38. kolo
22.05.2011 20:45 CET
2 : 4
(2:2)

Reportáž

US Lecce - SS Lazio 2:4

Lazio sice porazilo Lecce 2:4 ale důvod k radosti nemá. Udinese totiž v souběžně hraném zápase vyválčilo potřebný bod a Ligu mistrů si zahraje právě ono. Na Lazio tak zbyla "pouze" Evropská liga.

Na branky se vůbec nečekalo dlouho, jako první se prosadili hosté, když si s přihrávkou za obranu výtečně poradil kapitán Rocchi - 0:1 pro Lazio Řím. O vedení mohli Biancocelesti přijít v 16. minutě, to zastoupil na brankové čáře Musleru stoper Dias! Stejně nebezpečná byla situace o chvíli později, kdy pálil těsně vedle Di Michele. Lazio se ale nakonec neubránilo, ve 33. minutě se prosadil Coppola a vyrovnal na 1:1.

Nicméně ani tento výsledek dlouho nevydržel, Lazio si toti vzalo vedení nazpátek. Dobrá kombinace Rocchiho se Zaratem vedla k neomylnému zakončení Argentince - 1:2 pro Lazio Řím. Jenže Biancocelesti se nepoučili a ještě před odchodem do šaten o druhé vedení přišli. Piatti skrze obranu vystřelil k tyči a mohl slavit - 2:2.

I po změně stran se nečekalo na branky dlouho, nejprve byl v obrovské tutovce Zarate, když se zbavil brankáře ale místo aby zakončil do prázdné branky trefil boční síť. O chvíli později byla situace podobná s tím rozdílem, že Rocchi přes Benussiho přepadl a penalta byla na světě! Mauro Zarate se s ní suverénně poradil a Lazio vedlo tentokráte 2:3. Lecce navíc muselo dohrávat o deseti, neboť Benussi uviděl za zákrok červenou kartu.

Oslabené Lecce nevydrželo vzdorovat a počtvrté inkasovalo v 63. minutě, kdy si dal nešťastného vlastence Vivas - 2:4 pro Lazio. Domácí sice ještě měli šance, ale ty jako v případě střely Chevantona vychytal Muslera. Lazio nakonec vyhrálo ale oslavy se nekonají.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele