18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Chievo Verona 2:0

Hodně dobré tři body si dnes připisuje Udinese. Zebrette totiž hráli celou hodinu bez vyloučeného Pinziho, Di Natale navíc neproměnil penaltu, ale přesto Udinese zvítězilo 2:0. Skóre otevřel Sanchez a parádní ranou upravil na konečných 2:0 Di Natale.

Bianconeri do zápasu vletěli jako uragán a gólman Sorrentino měl plné ruce práce. Nejprve likvidoval Alexise Sancheze, pak na zadní tyči Mauricia Islu. Tady ale brankář hostů pokaždé uspěl. Jinak tomu bylo ve 14. minutě, kdy Di Nataleho dlouhý pas přesně našel Sancheze, ten se s míčem v šestnáctce otočil a zakončil podél Sorrentina - 1:0. Druhý zásah přišel po deseti minutách. Rohový kop se vrátil zpět k exekutorovi Di Natalemu, jenž z levé strany pokutového území úžasnou ranou vymetl vzdálenější růžek branky. Sorrentino neměl proti skvěle umístěné střele nárok - 2:0.

Uplynula další desetiminutovka a tentokrát přišla dobrá zpráva pro Chievo. Za faul na Cesara dostal druhou žlutou kartu Giampiero Pinzi a musel předčasně opustit hřiště. Jenže hostům to příliš nepomohlo. O chvilku později naopak mohli potřetí inkasovat. Kwadwo Asamoah ale nastřelil břevno. Pět minut před koncem první půle fauloval ve vápně Cesar a Di Natale mohl přidat svůj druhý gól, jenže branku trestuhodně z pokutového kopu přestřelil.

Ani ve druhé půli nebylo na domácím mužstvu znát, že by hrál o desíti a hře absolutně dominoval. Hlavy hostujícím obráncům neustále motal Alexis Sanchez, ale Sorrentino za svá záda už další gól nepustil.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele