4. kolo
22.09.2010 20:45 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

SSC Neapol - Chievo Verona 1:3

Rozjeté Chievo překvapilo celou Neapol, když jí vyloupilo Stadio San Paolo. Azzurri sice po brance Cannavara vedli, ale pak třikrát inkasovali a jsou bez bodu. To Chievo si drží skvělou druhou pozici.

Skóre přitom už v 9. minutě otevřel Paolo Cannavaro, jenž stál úplně sám po Lavezziho centru a hlavou zavěsil. Chievo vyrovnalo s velkou parádou. Costant poslal míč za obranu a Sergio Pellissier skvělým volejem nedal šanci De Sanctisovi. Marek Hamšík pak mohl vrátit vedení na stranu domácích, ale jeho pokus z úhlu se zastavil na břevně. Těsně před přestávkou málem Cannavarovi utekl Pellissier, ale domácí stoper ho zavčas stihl zastavit.

Takřka po hodině hry už však nic neudělal ani Cannavaro. Pellissier poslal míč na volného Gelsona Fernandese, jenž byl na hřišti teprve tři minuty a okamžitě se radoval z přesné trefy. V 68. minutě předvedl parádní zákrok Sorrentino, když vychytal Hamšíka. A šest minut nato Pellissier definitivně rozhodl. Snížit už nedokázal ani Lavezzi, takže si Chievo odváží tři body.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

jedine Hamšik a ja 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že dnes to bude hračka

2:0 (Lavezzi, Cavani)

Reagovat
Ebola SVK

neapolskí babráci zvládnu zdolať Sampdoriu , nemajú problém s Juve , ale nedokážu vyhrávať doma so slabími

Reagovat
Ebola SVK

teda nie že by chievo bolo slabé....ale proste majú problém ( aspon rok )brať doma 3 body s tabulkovo slabšími

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele