26. kolo
20.02.2011 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - AS Bari 1:0

Lazio doma porazilo brzkou brankou Hernanese Bari 1:0, které tak zůstává nadále poslední. Římští Biancocelesti měli spousty šancí, ale v síti nakonec skončila jenom jedna jediná. I tak zůstává Lazio na pohárových příčkách.

V prvním poločase byl vidět především jeden hráč, a sice Brazilec Hernanes. Ten si dělal s hráči Bari, co se mu zlíbilo, a dokonce to byl on, kdo poslal domácí Lazio do vedení. Hernanes se střelecky prosadil už po pár minutách hry přesně umístěnou střelou v pokutovém území - 1:0 pro Lazio.

Ve 21. minutě předvedl Hernanes jeden ze svých nebezpečných přímých kopů, brankář Gillet míč zkrotil. Hra Hernanes versus Bari pokračovala a jen díky Gilletovi zůstalo skóre po prvním poločase neměné, tedy 1:0 pro domácí. Ještě než definitivně došlo k závěrečnému hvizdu prvního dějství, zahodil obrovskou šanci Kozák, na kterého se údajně přijel podívat sám reprezentační kouč Česka Bílek.

Lazio ve druhém poločase pokračovalo ve své hře a bylo nadále jasně lepším týmem. Stále byl hodně vidět Hernanes, jenže pojišťovací druhou branku se nedařilo vstřelit. Lichtsteiner se Scullim spálili nemožné a Hernanes z dalšího přímáku opět jen vystrašil hosty.

Bari sice nemělo tolik příležitostí, ale až do závěrečného hvizdu bylo ve hře o důležitý bod. Ten se nakonec nepodařilo získat, ale ruku na srdce, Lazio bylo lepší a jeho vítězství je zcela zasloužené.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
PePiG7

2-0 Kozák,Zarate

Reagovat
smazaný uživatel

zakomplexovaný zarate se zacina vytracet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele