26. kolo
20.02.2011 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Parma FC - AC Cesena 2:2

Trápení Parmy pokračuje! Také v tomto kole Gialobllu nevyhráli, přestože byli proti Ceseně favoritem. Parma v zápase dvakrát prohrávala a nakonec byla ráda za konečnou remízu 2:2.

Parma byla v tomto zápase favoritem, ale tyto předpoklady se jí nepodařilo naplnit. Domácí Gialobllu sice začali mírnějším náporem a měli více ze hry, jenže nakonec se to ukázalo být k ničemu. Giovinco z volného přímého kopu těsně minul branku a rovněž volej Candrevy šlo mimo. Cesena úvod přečkala a pak sama překvapivě udeřila. Při střele Rosiny si vybral slabší chvilku brankář Mirante, jeho zaváhání tak znamenalo vedení Ceseny - 0:1. Parma se hnala za co nejrychlejším vyrovnáním a před Antoniolim bylo chvíli pořádně horko, ale Paci ho zblízka překonat nedokázal.

Na začátku druhého poločasu měl obrovskou šanci Amauri, jako vždy si počínal ve vzduchu skvěle, ale jeho hlavičku s velkým štěstím zlikvidoval nohou brankář Antonioli. Parma se vyrovnání dočkala v 64. minutě. Dall Belo se provinil faulem a zkušený Argentinec Crespo penaltu v pohodě proměnil - 1:1.

Tento stav nevydržel dlouho, Parma chybovala v rozehrávce a Morroneho ztrátu míče hosté nekompromisně potrestali. Pohlednou akci zakončil Sammarco - 1:2. Diváci na stadionu Tardini se dočkali ještě jedné branky, v 89. minutě se totiž Parmě podařilo znovu srovnat krok. V síti skončila volej ex-janovského Raffaela Paladina - 2:2. Pro něho to byla první branka v dresu Parmy.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
PePiG7

1-0 Bojinov

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 .... GGGGGGiovincooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele