31. kolo
03.04.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - UC Sampdoria 0:0

Tak trochu očekávaně skončilo střetnutí Chieva se Sampdorií bez branek. Zatímco veronskému celku bod příliš neuškodil, pro Sampdorii je to stále málo. Její náskok před osmnáctým místem činí pouhé dva body.

Hned z kraje by se slušelo říci, že utkání nenabídlo vůbec nic. Diváci se na stadionu Bentegodi doslova pronudili k remíze 0:0. V prvním poločase vystřelily oba týmy jenom jednou a pokud se nestřílí, těžko se může vyhrát. Nejblíže brance byl určitě Daniel Gastaldello, který málem zužitkoval centr kapitána Angela Palomba. Na druhé straně hlavičkoval kanonýr Sergio Pellissier, ale stejně jako Gastaldello neuspěl.

Druhý poločas byl podobný, Biabiany hlavičkoval vedle a Palombův přímák vytěsnil Sorrentino. Tento okamžik byl vůbec nejzajímavějším v celém utkání. Nic více se nestalo a remíza 0:0 je spravedlivá. Pro Sampdorii je to další ztráta, neboť se opět více přiblížila sestupu, než záchraně. Chievo je s šestatřiceti body třinácté.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele